Melisa Döngel kariyerinde altın dönemini yaşıyor, iki gözde projenin başrolü oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Melisa Döngel, son dönemin en başarılı çıkış yapan kadın oyuncularından birisi oldu. 2015 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde Bizim Öykü dizisindeki Deniz karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Melisa Döngel sonraki süreçte ayrı rollerde önemli deneyimler kazandı.

Elif ve Aşk Ağlatır isimli dizi projelerinde de önemli tecrübeler şampiyon oyununun öne çıktığı birincil proje Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi oldu. Ceren karakteri ile yer aldığı dizide çok etkili bir çıkış sergileyen Melisa Döngel, arkasından da Vefasız isimli dizide misafir oyuncu olarak yer aldı.

Melisa Döngel kariyerinde altın dönemini yaşıyor, iki gözde projenin başrolü oldu! 37

Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakteri ile başrole terfi eden Melisa Döngöl’in önü de bu rolden sonradan daha da açıldı. Oyuncu, yeni sezon için Kusursuz Kiracı isimli dizi ile her yerde hayranlarının karşısına çıktı.

Leyla karakteri ile yer aldığı Hatasız Kiracı dizisinde tekrar etkin bir çıkış yapacağı görünen o ki oyuncu, Fox TV’nin yeni sezonda en güvendiği dizilerin birisinde yer alıyor.

Melisa Döngel, keza Mahsun Kırmızıgül’ün yeni sinema filmi olan Prestij Meselesi isimli yapımda da kadın başrollerden birisi olarak yine önemli bir çıkış daha yaptı.

Melisa Döngel kariyerinde altın dönemini yaşıyor, iki gözde projenin başrolü oldu! 38

İlk kez sinema filminde yer almaya hazırlanan Melisa Döngel için bu kariyeri adına çok önemli bir dönemde olduğunu gösteriyor. Hem Kusursuz Kiracı dizisiyle her salı akşamı Fox TV ekranında izleyicilerle buluşan oyuncu keza de Prestij Meselesi isimli sinema filmiyle birincil sinema deneyimini yaşayacak.

18 Eylül’de filmin çekimleri başlayacak ve güzel oyuncu Melisa Döngel de kadın başrollerden birisi olduğu için büyük bir yükümlülük taşıyacak.

Mahsun Kırmızıgül, müzikal tadında olacak dediği, müziği ve sinemayı harmanlayacağı yeni filmi için gece gündüz çalışıyor. Melisa Döngel de hem dizi ayrıca sinema filmi ile birlikte Eylül ortasından itibaren çok yoğun bir sürecin içine girmiş olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/melisa-dongel-kariyerinde-altin-donemini-yasiyor-iki-gozde-projenin-basrolu-oldu/1334789