Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine kadar Melisa Sözen, "Uzun süredir ortalarda görünmüyorsunuz, yeni bir proje mi var?" sorusuna, "Yeni bir meslek yapacağım. Onun hazırlıkları içerisindeyiz. şu anda açıklayamıyorum fakat güzel bir meslek başlayacak" yanıtını verdi.

35 yaşındaki oyuncu, "Yakın zamada Harun'la Covid-19 atlattık. Çok şükür fazla ağır geçirmedik ama 15 gün evde geçirdik. Tam bir ay hiçbir şey yapmadan geçmiş oldu. Derhal her tarafta ayaklandım, çalışmaya başlıyorum. Dilerim hasta olan hemencecik acele şifa bulsun, fazla zormuş. İlk iki gün ağrılı fazla güç geçti, sonrası sıcacık geçti. Fazla şükür kurtulduk, hemen iyiyiz" dedi.

"BİZ BÖYLE MUTLUYUZ" 



"Harun Bey'le evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu Sözen, "Biz fazla mutluyuz böyle, her şey yolunda gidiyor. Sizler doğal olarak soruyorsunuz fakat biz şu lahza için böyle mutluyuz. İnsanlar evliyken de mutludur, evli değilse de mutludur. İki insanın ne kadar anlaştığı ile alakalıdır. Birlikteyken ne değin huzurlu olduklarıyla alakalıdır" biçiminde cevapladı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/melisa-sozenden-evlilik-sorusuna-kafa-karistiran-yanit-haberi-532067