Menajerimi Ara’da Peride, Yargı’da Şahver! Ayşenil Şamlıoğlu’nun Gül Masalı dizisindeki yeni imajına şaşıracaksınız!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Ayşenil Şamlıoğlu, yılların tecrübesini yer aldığı her projede yansıtan ve kuvvetli karakterler yaratma konusunda da usta bir ad olarak biliniyor. Türk tiyatro, sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinden olan oyuncu, bugüne dek çoğu rolde yer aldı.

1956 yılında dünyaya gelen ve 66. yaşında setlerde yoğun tempoda çalışmayı sürdüren oyuncu, bundan böyle Pazar akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşuyor. Gül Masalı isimli dizide fazla renkli bir karakter ile izleyicileri şaşırttı. Fatma isimli karakteri canlandıran oyuncu, bilge bir kadın olarak Gül Masalı dizisinin manâlı karakterlerinden birisiyle ekranda yer almaya başladı.

Menajerimi Ara'da Peride, Yargı'da Şahver! Ayşenil Şamlıoğlu'nun Gül Masalı dizisindeki yeni imajına şaşıracaksınız! 1

Ayşenil Şamlıoğlu’nun yeni dizisindeki imajına ise izleyiciler fazlasıyla şaşırdı. Bu haliyle tanımakta zorlanan dizi izleyicileri, birbirinden farklı karakterleri bu kadar başarılı şekilde ortaya çıkartan ressam oyuncuya övgülerde bulunuyor.

Ayşenil Şamlıoğlu yeni dizisindeki yeni karakterini şu sözlerle anlattı: “Fatma bilge bir bayan. Yörük bir bayan. Kendi gülhanesi var. Geleneksel usullerle gül yağı, gül şerbeti, gül esansı hazırlıyor. Bir noktada geleneği temsilci bir kişilik olarak beliriyor. Başroldeki Gonca’nın annesi Gülümser’in dostu.”

Menajerimi Ara'da Peride, Yargı'da Şahver! Ayşenil Şamlıoğlu'nun Gül Masalı dizisindeki yeni imajına şaşıracaksınız! 2

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerde çok ayrı imajlarla izlediğimiz oyuncunun yeni hali de hayranlarını şaşırtmış durumda.

Rolüne bu kadar iyi uyum sağlayan bir isim olması noktasında Ayşenil Şamlioğlu tüm övgüleri de yargı ediyor.

Menajerimi Ara'da Peride, Yargı'da Şahver! Ayşenil Şamlıoğlu'nun Gül Masalı dizisindeki yeni imajına şaşıracaksınız! 3

Gül Masalı dizisinde geleneksel Anadolu kadınının kıyafetleri ile izlediğimiz oyuncu, fazla renkli ve izleyicilere de güzel mesajlar veren Fatma karakteri ile yaz sezonunda ekrana farklı bir dönüş yapmış durumda.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/menajerimi-arada-peride-yargida-sahver-aysenil-samlioglunun-gul-masali-dizisindeki-yeni-imajina-sasiracaksiniz/1327988