Murat Dalkılıç ile olan olayı evliliği ile bilinen Merve Boluğur, özel hayatındaki istikrarsızlıktan kurtulabilmiş yok. Mert Aydınlatılmış ile ‘aşk’ evliliği yapan Merve Boloğur, bu evliliği de 40’ı çıktıktan daha sonra bitirdi.

Herkes Merve Boloğur ile Mert Okumuş’ın evliliğinin neden bittiğini merak ediyordu.  Bugüne değin fazla şey yazıldı çizildi. TV8 kanalındaki 2. Sayfa programında anlatılanları ise hiç duymadınız.  Meğer bakın reel sebep neymiş…

Merve Boluğur’un ikinci eşi olan Mert Açık Fikirli’la evliliği sadece 44 sürdü.

Merve Boloğur ve Mert Okumuş’ın Beykoz Adliyesi’nde sürden boşanma davası sadece 5 dakika sürdü ve resmi olarak yolları ayrıldı.

Mert Kültürlü ve Merve Boloğur adliye çıkışında ‘neden boşandınız’ soruları ile karşılaştı.

Adliyeye babasıyla birlikte gelen Merve Boluğur, duruşmadan çıkarken “Yanımda babam var lütfen soru sormayın, rahatsız kendisi” dedi.

Avukatıyla beraber mahkemeden ayrılan Mert Okumuş ise “Olmadı. Yürütemedik Merve’ye her şey için çok teşekkürler” dedi.

Merve Boloğur boşanacağının haberini sosyal ağ hesabından “Olmadı teşekkür ederim, yaşam bu. Mert’e de mutluluklar, hoş günlerimiz için teşekkürler” notuyla duyurmuştu.

BOŞANMALARININ REEL SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Cümbür Cemaat Merve Boloğur ile Mert Açık Fikirli’ın niçin boşandığını merak ediyordu. Bugüne kadar bir fazla şey yazıldı çizildi fakat bunları hiç duymadınız.

TV8 kanalındaki 2. sayfa programında boşanmanın perde arkası aktarıldı. Meğer Merve Boloğur, Mert Aydınlatılmış’ı şoke etmiş.

Mert Aydınlatılmış ile evlenen Merve Boloğur, nikahın ertesi gününden itibaren eşine posta koymuş.

Merve Boloğur, “Bana kimse kaide koyamaz. Sıkıntıya gelemem” resti çekip birincil krizin patlak vermesine sebep olmuş. Ama Mert Açık Fikirli için evliliği bitiren fazla daha vahim bir durum…

EŞİ AMELİYATLIYKEN ONA BAKMAMIŞ

Mert Okumuş Merve Boloğur ile evlendikten hemencecik sonradan bir rahatsızlığı sebebiyle ameliyat oldu.

İstirahat döneminde olan Mert Aydın, eşi Merve Boloğur’dan ilgi alaka beklerken farklı bir tepkiyle karşılaşmış.

AMELİYATLI EŞİNE TATİL DİYE TUTTURMUŞ

Mert Açık Fikirli eşi Merve Boloğur’dan ameliyatlı olduğu dönemde ilgi göremediği gibi diğer taraftan dikişleri bile alınmamışken Merve “Fazla sıkıldım, tatile gidelim” diye tutturmuş. Mert Kültürlü onun gönlünü etmek için ‘dikişleri bile alınmadan’ Merve Boloğur’u tatile götürmüş.

MERVE İYİ GÜNDE VAR FENA GÜNDE DEĞIL

Mert Aydınlatılmış eşi  Merve Boloğur’dan evliliğinin ilk başında gördüğü bu tutum ile şapkayı önüne koyup düşünmeye başlamış.

Eşinden fena günde yanında olmayacağının farkına varan Mert Kültürlü, ‘boşanma’ sözünü birincil telaffuz eden taraf olmuş.

Merve Boluğur’la aşk evliliği yaptığını söyleyen Mert Kültürlü, ameliyatlıyken gördüğü konuşma karşı ayrılık kararı almış.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/mert-aydin-ile-merve-bolugurun-bosanma-sebebi-ortaya-cikti.html