Daha önce bakirelik itirafıyla gündeme gelen Merve Taşkın, Onlyfans’ta paylaştığı fotoğraflar nedeniyle ‘müstehcen yayınların yayınlanmasına aracılık etme’ suçundan bir kere daha hakim karşısına çıktı. Taşkın hakkında 6 aydan 3 yıla kadar hapis ve 5 bin güne dek adli para cezası isteniyordu.

Duruşmada ilk olarak savunma yapan Taşkın mahkemeye de gösterişli bir kıyafetle geldi.

Merve Taşkın, İstanbul 55. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya avukatı ile birlikte katıldı. Duruşmada ilk kez savunma yapan Taşkın, bir siteye aza olduğunu ve sitenin hilekarn olduğunu sonradan öğrendiğini söyledi.

“RESIM VE VİDEO SATIŞI YAPMADIM”
Siteyi takipçisini arttırmak için sosyal ağ gibi kullandığını gösteren Taşkın, “Ben bu sitede herhangi bir resim ya da video satışı yapmadım. Ayrıca dosyaya konu olan ve müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların da müstehcen olduğunu düşünmüyorum” dedi.

“YALNIZCA İZİN VERDİĞİM KİTLE GÖRÜYORDU”
Kendisi hakkında davacı olan Merve K.’nin ablası ile husumetli olduğunu dile getiren Taşkın, “Beni manipülasyon etmek amacıyla böyle bir şikayette bulunulduğunu düşünüyorum. Çok mağdur durumda kaldığımı düşünüyorum. Söz konusu sitede paylaşmış olduğum fotoğraf veya videoları yalnizca izin verdiğim kitle görebiliyordu. Herkese tarafsızlık durumu laf konusu değildi” açıklamasını yaptı.

Alınan savunmanın ardındaki eksik hususların giderilmesine hükmeden duruşma, duruşmayı erteledi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/merve-taskin-mahkemeye-bakin-hangi-kiyafetle-gitti.html