Türkiye'de kendisini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanıtan güzel oyuncu Meryem Uzerli, Marie Claire Arabia'nın bu ayki sayısında kapak oldu.

Kanuni Sultan Süleyman'ın hayatının anlatıldığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle hem Türkiye'de hemde Arap dünyasında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Meryem Uzerli şöhretine şöhret katmaya devam ediyor. 

Marie Claire dergisine hem poz veren hemde soruları yanıtlayan oyuncunun güzelliği karşısında Arapların şaşkınlığını gizleyemedi ortaya çıktı.

TÜRKLER VE ARAPLAR DAHA DUYGUSAL
Dubai'de objektifler karşısına geçen Uzerli'ye, "Türkiye’de, Almanya’da ve Arabistan’da ünlü bir oyuncu olmak arasında farklılıklar var mı?" sorusunu üzerine, "Almanya’da sanırım her şey biraz soğuk ve mesafeli. Türk ve Arap bölgesindeyse daha duygusal. Duygusal olmasını çok seviyorum. Hep iyi deneyimlerim oldu ve bunun için minnettarım" diye mutlu eden bir cevap verdi.

Gençlere rol model olmak gibi bir amacın var mı sorusuna ise, "Herkes gibi bir insanım. İyi bir insan ve iyi bir anne olmaya çalışıyorum" diye mütevazi bir cevap verdi.



Meryem Uzerli, 12 Ağustos 1983 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Muhteşem Yüzyıl dizisiyle üne kavuştu ve birçok reklam filminde oynadı. En son Gecenin Kraliçesi ile ekranlara geldi ama dizi reyting kurbanı oldu.