Daha Önceki Başbakanlardan Mesut Yılmaz, son yolculuğuna uğurlanıyor. Rehabilitasyon gördüğü sağlık kurumunda 73 yaşında ölüm eden daha önceki başbakanlardan Mesut Yılmaz için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nde cenaze merasimi tertip edildi. 

Merasim evvelinde Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz, oğlu Hasan Yılmaz, kardeş Turgut Yılmaz taziyeleri kabul etti.

Cenaze merasimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı gizeme, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı İrtibat Başkanı Fahrettin Altun, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, daha önceki Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanları Köksal Toptan ve Hikmet Çetin, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Lafçısı Faik Öztrak, Ankara Megakent Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti İstanbul Şehir Başkanı Bayram Şenocak, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Şehir Başkanı Birol Gür, 1. Ordu Komutanı Musa Avsever, daha önceki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, milletvekilleri, politikacılar, belediye başkanları, iş, sanat ve spor camiasından tanınmış çok rakamda ad katıldı.

Mesut Yılmaz'ın naaşı Beykoz'daki Kanlıca Mezarlığı'nda, 3 sene evvel hayatına son veren oğlu Yavuz Yılmaz'ın yanına defnedildi. 

 

Kaynak: www.sacitaslan.com