Hediye Çağlayan'ın yayınında hakkında bilinmeyenlerini anlatan Arolat, genç yaşta kaybettiği ağabeyi ile ilgili açıklamalarda bulunurken gözyaşlarını güç tuttu.

Ağabeyinin vefatının kendisi ve ailesi için koskocoman travma olduğunu anlatan meşhur şarkıcı ve yönetmen, yaşadığı güç günlerin gerisinde depresyona girdiğini ve çare gördüğünü de açıklayarak şöyle konuştu:

"koskocoman bir travmaydı ağabeyimi kaybetmem. Büyük bir travma yaşadım. Hala da her gece konuşmadan uyuyamam ağabeyimle. Çünkü benim bildiğim o yaşa kadar ben şımarık bir kardeştim, geç de doğmuşum. Ağabeyim üniversitede okuyordu, ben üniversiteye yeni başlamıştım. Annemle ağabeyim arasında şu konuşmaya bile şahit olmuştum; Annem diyor ancak ağabeyime, 'Ya Demir, Metin şimdi okula başladı. Bir tane spor ayakkabı varmış, markasını da bilmiyorum.' O vakit Türkiye'de markalı şeyler yok, Amerikan pazarında görmüşüm. Okula da başlamışım, bakmışım milletin üzerinde bir şeyler var. Ağabeyim demiş fakat, 'Anne bu ay ben yöneticilik edeyim arkadaşlarımı. O şu anda yeni başladı üniversiteye, ister öyle şeyler. Bana para yollamayın, Metin'e ayakkabı alın.' Burada benim şımarıklığım var, 'Ayakkabı geliyor!' olmuştum.

Fedakarlık yapıldığını sonradan şey yapıyorsun. Sonradan şuna dönüşmüştü ağabeyim benim kafamda; 'Ben hayatta bir şey yapamazdım ki...' Ağabeyim ne yaparsa hayatta ben onu yapacaktım. diğer taraftan idoldü benim için. Çok şey kaldım o gidince, hayata hiç bakmamışım, ne olacağımı düşünmemişim.

diğer taraftan ağabeyim ölünce, çok neşelendirici bir aile düşün, bir anda herkes, babam odada ağlar, matem evi, sıkıntı evi, senelerce sürdü bu... Zaten babam da peşinde vefat etti, beyninde ur oluşmuş. bir anda mahvoldu herkes, ben oradan kaçmak istedim.

Depresyona girdim tabii fakat. Ağabeyimi, babamı sırt sırta kaybettiğim dönemleri hala üstümden atamadım. Banal kendimi kapadım, 6 ay evden çıkmadım, 6 ay tıraş olmadım, duş almadım ve bunu anneme de fark ettirmek istemedim. Telefonu açmıyordum, duvarlara bakıyordum. Depresyon ilginç bir şey. 10-15 gün yattım. Herkese öğüt ederim sırası gelmişken."

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/metin-arolat-bilinmeyen-acilarini-anlatti-haberi-532217