Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, FOX TV'de katıldığı "Çalar Saat" programında Sedat Peker'den her ay 10 bin dolar siyasetçinin Metin Külünk olduğuna dikkat çekici etti.

Zeyrek yaptığı açıklamada, “Aristokrat Şentop'a o ismin kim olduğunu söyledi ama açıklamazsan sevinirim dedi. AKP'de bu ismi bilmeyen yok. AKP'de git anket yap bu ad kimdir diye. Yüzde 99'u sana Metin Külünk der. Son videsunda Sedat Peker'in Ekşioğlu'yla yaptığı görüşmeyi hatırlasana orada en çok ismi geçen Metin Külünk” ifadelerini kullandı. 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Metin Külünk ise sessizliğini bozdu. Odatv'ye yorumlama yapan Külünk, "Yok rica ediyorum lütfen. Benim kişilik haklarıma hürmet duymaya misafir etme ediyorum sizi. Esas yargı ve hürriyetime saygı duymayı bekliyorum. Ben sizinkine saygılıyım siz de benimkine hürmet duyun" dedi. 

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, Sedat Peker'in bir siyasetçiye her ay 10 bin lira para gönderdiğini söylemesinin tartışmaları sürüyor. Bakan Aristokrat'nun bu çıkışının arkasından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Insanlar Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'a çağrıda bulunarak "Peker’den 10 bin dolar ücret alan siyasetçiyi açıkla" dedi. Mustafa Şentop ise bu çağrıya "Bunu açıklayacak birey ben değilim, muhatabıdır" diyerek topu Süleyman Aristokrat'ya attı.

odatv.com

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/metin-kulunkten-10-bin-dolar-aciklamasi-haberi-534287