Micheal Jackson öldü ama hala haberleri dünyayı sallamaya devam ediyor. Ünlü yıldızın evinden çıkan belgeler çocuk istismarına ilişkin söylentilerin doğru olduğunu kanıtlayacak cinsten.

Michael Jackson'ın California Santa Barbara'daki Neverland Çiftliği'nde, çok sayıda pornografik içerik bulunduğu ortaya çıktı.

Mahkeme belgelerine dayandırarak haber yapan İngiliz Daily Mail gazetesine göre, 2003 yılında yapılan arama sonucu, çiftlikte çok sayıda kitap ve video ele geçirildi. 



İHBAR ÜZERİNE ARAMA YAPILDI
Evdeki yapılan arama, genç bir çocuğun ünlü yıldız tarafından birçok kez cinsel istismara uğradığı iddiasıyla şikâyette bulunmasının hemen ardından gerçekleştirilmişti.

Polis raporuna göre; Jackson'ın sadece yatak odası ve banyosunda ergenlik çağında ve hatta daha küçük çocukları tamamen ya da kısmen çıplak yansıtan en az yedi eser bulundu.

Polis raporu ve mahkeme belgeleri ilk olarak Radar Online tarafından ele geçirildi ve soruşturmada yer alan bir yetkili, ABD merkezli dedikodu sitesine şu bilgileri verdi: "Belgeler, Jackson'ın çocukları ikna etmek için kan, müstehcen hayvan görselleri ve sapkınca cinsel eylemleri kullanan çıkarcı, uyuşturucu ve seks düşkünü biri olduğunu açık etti."

Yine aynı kaynak, "Jackson'ın çocuğa yönelik işkence, çocuk çıplaklığı, kadın esareti ve sadomazoşizmi yansıtan şoke edici imajlara sahip olduğunu da" sözlerine ekledi.

İşte aramada çekilen o resimler,