Geçtiğimiz günlerde "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var." diyen Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evlerini ayırdığı iddia edilmişti.

Baş'ın, Mina Ceran ile Emirgan'da eğlenirken görülmesinin arkasında, iş insanının Ümraniye'de oturan sosyal ağ fenomeni için Avrupa Yakası'nda; Göktürk'te lüks bir ev kiraladığı öne sürüldü.

İddiaları yalanlayan Mina Ceran, "Son günlerde gündemi meşgul eden adamakıllı yalan yanlış haberlerin karşı sessizliğimi koruma sebebim; ilgili haberlerde bahsi geçen öteki şahıslara ve kendime olan saygımdandır. Bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı diğer şahıslar zaten yaptılar... Oysa bilhassa dün ve bugün meydana çıkan bazı haberler konuyu fazla farklı boyutlara taşımış olup, şahsım göre müdahaleyi gerektirecek konuma getirmiştir. Ayakları üstünde duran genç bir kadın olarak, kendi emeğimle yerleştirdiğim ve kardeşimle beraber yaşadığım evim için yapılan yakıştırmaları üzülerek takip ettim. Genç bir kadının kendi parasını kazanıp, kendi evine kimseden yardım görmeden yerleşmesini benimsemek bu dek mı şiddet?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/mina-cerandan-hakan-bas-bensu-soral-aciklamasi-haberi-538336