Takvim Gazetesi'nin haberine tarafından aile için kavga, baba Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vefatıyla başladı. Baba Öz, tüm mülk varlığını ABD'de kendi adına kurulmuş olan Mustafa Öz Vakfı'na bıraktı. Vasiyete tarafından vakfın yönetiminde tüm aile fertlerini eşit olarak koruyacak şekilde oğlu Prof. Dr. Mehmet Öz bulunacaktı. Fakat güya Nazlım Öz, babasının mirasını elde etmek için sahte evrak hazırladı.

YALIYI DIĞER BİRİNE KİRALADI...

Bunun üstüne Mehmet Öz, kardeşi hakkında kabahat duyurusu yaptı. Nazlım Öz'ün sahte vasiyetnameyle babaları Prof. Dr. Mustafa Öz'den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.'ye kiraladığını vurguladı.

Prof. Öz'ün bu davayla ilgili olarak yazın bir vakit Türkiye'de bulunacağı açıklandı. 

Prof. Öz sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Anneme sarılmak için sabırsızlanıyorum. Onu fazla özledim."

ŞİDDET İDDİASI

Prof. Dr. Mehmet Öz, kardeşi Nazlım Öz'ü daha önce de hasta anneleri Suna Öz'e fena davranmakla suçlamıştı. Hatta avukatının asistanı Sema Gedikli'yi kardeşi ve annesinin yaşadığı eve yollamıştı. Duruma sinirlenen Nazlım Öz, Gedikli ile tartışmıştı. Öz, Gedikli'nin çantasını ve montunu kapının dışına fırlatmıştı. böylece Nazlım Öz'e bir dava daha açıldı. Hakkında 5 yıla dek hapis cezası isteniyor...

AĞABEYE TEPKİ

Nazlım Öz, babalarının vefatından daha sonra abisinin apartmanlardan gelen aylık 15 bin dolarlık (takriben 115.5 bin TL) kira gelirine el koyduğunu bahis etti. Abisinin kendisine kiraları vermemek için "hiçbir hukuki niçin göstermediğini" bildiren Nazlım Öz, apartmanlar hakkında Türkiye'de süren bir miras davası olduğunu söyledi.

Apartmanlardan sorumlu Oz Parents Apartments limited şirketini Mehmet Öz yoklama ediyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/miras-kavgasi-cikti-mehmet-oz-turkiyeye-geliyor-haberi-533015