Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Miray Daner ismini son dönemde bir hayli duymaktayız. Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisindeki performansı ile sosyal medyada gündemden düşmeyen oyuncu, keza TRT1 ekranında yayınlanan Kara Tahta dizisiyle de dikkatleri üstüne çekiyor.

Özellikle Kuş Uçuşu dizisinin dünya çapında büyük galibiyet kazanması, çoğu kişide ikinci sezon umudunu da beraberinde getirdi. Birce Akalay da ikinci sezon için son kararı beklediklerini ve muhtemelen de projeye devam edeceklerini fakat net bir durumun demin olmadığını açıklamıştı. Miray Daner ile birlikte fazla başarılı sahnelerde bulunan Birce Akalay, dünya gündeminde de çok konuşulan bir isim oldu.

Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı karakteri kendi kuşağının duygularını, hislerini ve hayata bakışını ortaya koyan yaklaşımları ile de herkesi şaşkına çevirdi. Çocukluğundan bu yandan hayranı olduğu bir televizyon spikeri ile karşılaşması ve ondan yüz bulamaması sonrasında bu büyük sevginin nefrete dönüşmesi sürecini Miray Daner fazla başarılı şekilde ortaya koydu.

Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı! 1

Oyuncu, dizinin bu kadar büyük galibiyet kazanmasından da çok hoşnut. Miray Daner, “Çok mutluyum. Bu değin alaka göreceğini beklemiyordum doğrusu. İşimize fazla güveniyorduk, fazla seviyorduk fakat tüm dünya göre fazla alaka gösterilmesi fazla mutlu etti” açıklamasını yaptı.

İnandığı bir işin bu dek başarılı olmasının memnuniyetini yaşayan oyuncu, dünyanın çoğu ülkesindeki hayranlarından da güzel mesajlar aldığını açıkladı.

Miray Daner, başrolü paylaştığı Birce Akalay için de güzel sözler söyledi. Oyuncu, “Zaten Birce’yi çok seviyorum. Hayranlıkla peşine düşüp takip ettiğim bir oyuncuydu. Onunla benzer seti paylaşıyor elde etmek, Birce gibi değerli bir insanı tanımak çok sevinç verici. Ayrıca amaçlamak hem de onu tanımış olmaktan nedeniyle fazla mutluyum” açıklamasını yaptı.

Miray Daner bile bu başarıyı beklemiyordu! Kuş Uçuşu dizisi herkesin aklını başından aldı! 2

Dijital platform projelerinin dünyanın her yerindeki izleyicileri ulaşabilme açısından fazla daha artı siklet kazandığını anlatan Miray Daner, Kara Tahta dizisiyle TRT1’de yer almayı sürdürüyor.

Miray Daner, Kara Tahta dizisi konusunda ise şöyle konuştu: “Hoş bir iş yaptık, final kararı alır gibi oldu ama fakat devam etmeye karar verdik. Emek verdiğimiz bir meslek. Hoş bir şekilde finalize etmeye karar verildi. Bir vakit daha devam ediyoruz.”

Miray Daner bu sözleri ile birlikte Kara Tahta dizisinin bir zaman daha devam edeceğini lakin sonuçta finalin de çok uzaktan olmadığını açıklama etmiş oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/miray-daner-bile-bu-basariyi-beklemiyordu-kus-ucusu-dizisi-herkesin-aklini-basindan-aldi/1327722