Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına misafir olan Muammer Ketenci, laf Deniz Seki'den açılınca oldukça ağır yorumlarda bulundu.

Deniz Seki'nin "Türkiye Popstar" yarışmasında Bayhan Gürhan'a "Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz fakat asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar ceza işleyemez. Hapse giren adamdan usta olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz" demesini unutmadığını söyleyen Muammer Ketenci, "Benim Deniz Seki ile hiç bir samimiyetim yoktur. Bir yurttaş olarak o çocuğa gösterdiği tavırdan çok rahatsız oldum. O çocuğun bu olayı işlediği ortaya çıkınca Bayhan'ın onurunu, gururunu ayaklar altına alarak üstüne basıp geçti. Bir PR olayı yaratmak istedi. Bir insanın içini fazla yakarsan Allah senden onun öcünü katmer katmer alıyor. Rotayı Rabbim şaşırtır. O olay oldu Deniz Seki'nin rotası şaştı." ifadelerini kullandı.

Ketenci, "Deniz Seki'ye giysi diker misiniz?" sorusuna "Hayır dikmem. Zaten çalıştığım sanatçı dostlarım bir elin parmaklarını geçmez" yanıtını verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com