Mucize Doktor’dan gönderilmesi Merve Dizdar’ın kariyerinde müthiş bir geri dönüşe neden oldu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Son dönemin öne meydana çıkan oyuncularından olan Merve Dizdar, hatırlanacağı üzere Mucize Doktor isimli dizinin birincil sezonunun sonlarına dürüst Damla karakteri ile hikayeye dahil olmuştu. O dönemde en popüler dizi olması nedeniyle de Mucize Hekim’da yer alan tüm oyuncular için büyük bir popülerlik fırsatı ortaya çıkmıştı.

Merve Dizdar ise Özge Özder ile birlikte ilk sezonun sonunda kadrodan gönderilen isimler aralarında yer almış ve bu durumu da basından öğrenmişti. Mucize Hekim’un ikinci sezonu için düşünülmeyen ve boşuna meydana çıkan oyuncu, o dönemde kendisine öneri edilen Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakteri ile harikalar yarattı.

Mucize Doktor'dan gönderilmesi Merve Dizdar'ın kariyerinde müthiş bir geri dönüşe neden oldu! 1

Yani Mucize Doktor dizisinden ani bir şekilde gönderilmesi ilk ilk olarak bir kayıp gibi gözükse de sonraki süreçte bunun doğrusu çok iyi bir kapıyı ünlü oyuncuya açtığı da görüldü. 2 sezon süren Masumlar Apartmanı dizisi, Türkiye’de yapılan en etkin yapımlardan birisiydi. İkinci sezon sonunda 71. bölümüyle birlikte izleyicilerine veda eden dizi ile birlikte Merve Dizdar da büyük bir başarı kazandı.

Merve Dizdar bu süreçte hem Alice Müzikali ile sahnelerde yeniden başarıyla yer aldı, keza son olarak da Erşan Kuneri isimli diziyle de Netflix’te parladı. Merve Dizdar namına Mucize Hekim dizisinden gönderilmesinden sonraki süreç çok büyük başarıların gelmesini sağladı.

Şayet oyuncu senaristler kadar Mucize Doktor dizisinin ikinci sezonu için düşünülmüş olsaydı, ola ki de Masumlar Apartmanı’ndaki Gülben rolünü elde edemeyecekti. Çoğu oyuncu açısından da bu koşul bir hayat dersi niteliği taşıyor.

Mucize Doktor'dan gönderilmesi Merve Dizdar'ın kariyerinde müthiş bir geri dönüşe neden oldu! 2

Son dönemde başarılı performansları ile göz dolduran Merve Dizdar, yaşananlardan fazla hoşnut. Oyuncu, katıldığı etkinlikte kameralar göre görüntülendi ve şu açıklamayı yaptı:

“Fazla güzel bir yıl geçirdim. Geçen yılım da böyleydi, bu senem de böyle geçti. Şimdi azıcık dinleneceğim. Sonradan yine bir sürü güzel şeyler olacak. Fazla güzel bir sene geçirdim, ben çok mutluyum.”

Merve Dizdar bu yoğun tempoyu bir yaşam şekli olarak değerlendiriyor. 2003 yılında konservatuvara başlayan ve 2008 yılında mezun olduktan sonradan da tiyatro salonlarından hiç kopmayan oyuncu, dizilerle de son dönemde büyük popülerlik elde etti.

Çalışmayı sevdiğini dile getiren oyuncu, tatil planları yaptığını ve dostu Ezgi Ara Verme ile birlikte gezeceklerini anlattı.

Merve Dizdar, yaz dönemi için tatil dışarıda diğer bir planının da olmadığını söyledi.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mucize-doktordan-gonderilmesi-merve-dizdarin-kariyerinde-muthis-bir-geri-donuse-neden-oldu/1327704