Mucize Doktor dizisinin unutulmaz isimleri bu sefer kozlarını Baba dizisinde paylaşacak!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – İki sezon süren ve televizyon izleyicilerinin unutulmazları arasına katılan Mucize Hekim dizisinde, birçok meşhur ad yer almıştı. Beliz karakterinde Hazal Türesan, iyi bir çıkış sergiledi. Hem Yükseklik karakterinde de Hakan Kurtaş yeteneklerini ortaya yerleştirme fırsatı buldu.

Şimdi bu iki oyuncu Show TV ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonu büyük bir heyecan ile beklenen Baba dizisinde bir araya geliyor. Mucize Hekim dizisindeki başarılı performansları ardından Hazal Türesan, geçen sezonu Yalancı isimli Show TV dizisinde geçirmişti. Bu dizinin kısa süreli olması, oyuncunun da ekranda daha az kalmasına niçin oldu. Tiyatro faaliyetlerini de sürdüren Hazal Türesan, yeni sezonda ise tekrar dizilere Baba projesi ile dönecek.

Senarist Gökhan Horzum’un yeni sezonda hikayede büyük değişimler yaptığı biliniyor. Levent Ülgen ve Hazal Teresan gibi iki önemli oyuncunun diziye katılması da beklentileri artırdı. Keza Suzan karakterinde Buse Meral de dizinin yeni oyuncusu oldu.

Mucize Doktor dizisinin unutulmaz isimleri bu sefer kozlarını Baba dizisinde paylaşacak! 1

Mucize Doktor isimli projede Beliz ve Doruk karakterlerinde başarılı olan Hazal Türesan ile Hakan Kurtaş’ın 2 takvim aradan sonra tekrar aynı seti paylaşacak olmaları da izleyicilerin hoşuna dışarı giden bir rastlantı oldu.

Hakan Kurtaş dizide İlhan karakterini canlandırıyor ve Özge Yağız’ın birincil sezondaki partneri olmuştu. Yeni dönemde Hakan ile Büşra karakterlerinin ilişkisinin nasıl ilerleyeceği de ilgiyle bekleniyor.

Hazal Türesan’ın da dizideki rolü hakkında bir ayrıntısıyla uğraşma ortaya çıkmadı. Fakat Baba dizisinin çekimleri başladı ve yeni dönem yeni bir coşku olacak gibi gözüküyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mucize-doktor-dizisinin-unutulmaz-isimleri-bu-sefer-kozlarini-baba-dizisinde-paylasacak/1336130