Sabahleyin Gazetesi'nin haberine kadar faili bilinmeyen olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal mesuliyet projesi ile de adından çoğu kez laf ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların bütün yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı'nın yayınında Neşe Saçan kardeşler cinayetinin perde arkası araştırılıyor.

Hatay'da 80 yaşındaki Hüseyin Keyifli ve 83 yaşındaki Mehmet Keyifli 8 Ekim 2020'de öldürüldüler.

Müge Anlı'ya başvuran yakınları katil yada katillerin yakalanması için haftalardır programda yer alıyor.

Neşe Saçan kardeşlerin öldürüldüğü gün evde olan bakıcı Emel Cengiz'in ilişkisi olduğundan şüphelenilen Labit Karakuş isimli bir isim ortaya çıktı.

Boşanma aşamasında odluğu Labit Karakuş'un eşi Yıldız Karakuş programda konuştu.

Eşi Yıldız Karakuş, eşi Labit'in bakıcı Emel Cengiz'le çok dostça olduklarını ve bir ilişkileri olabileceğini söylerken, Emel ile birlikte münasebet içerisinde olduğunu bahis etti.

Yayında Labit isimli şahsın Emel ile epeyce yakın şekilde görüldüğü iddiası da dile getirildi. Ek olarak olay sonrası Labit'in arabasını temizlettiği ortaya çıktı.

Ayrıca eşi durum sonrası Labit'in psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Labit Karakuş'un eşi Yıldız Karakuş şunları söyledi: "Oturuduğu yerde uyuyordu. Uyandığında da gözleri kan çanağı gibiydi. Etrafa nefret edilen şey dolu gözlerle bakıyordu. Cinayetten bir hafta sonra eşimde gariplikler başladı. Fakat Hüseyin amcayı baba gibi görüyordu."

Bu ifadelerin peşinde stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı. Gizemli durum araştırılıyor...

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/muge-anlida-konusulan-esrarengiz-cinayetin-nedeni-ask-mi-haberi-538993