Müge Anlı ile Tatlı Sert’te aranan 15 yaşındaki Yasemin Salman olayıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Anne Sevim Bayan canlı yayına çıkarak kızını 48 yaşındaki Nurettin isimli servis şoförünün kaçırdığını anlatmıştı.

15 yaşındaki Yasemin Salman’ı kaçırdığı iddia edilen Nurettin Arslan ise şu ifadeleri kullandı: “Kafede baristalık yapıyordum. O da garsondu. Ahbaplığımız oradan geliyordu. Ağabey-kardeş gibiydik. Bundan yaklaşık 3 hafta önce Çorlu durağının oradaydım. Biri ‘Ağabey nasılsın?’ dedi.

Dönüp baktım, bu. Saat 22:30 – 23:30 arası. ‘Ne arıyorsun bu saatte burada?’ diye sorunca ‘Kumburgaz’da teyzemdeydim, geldim. Bir haftadır orada kalıyoruz, konut müsait değil. Arkadaşıma gidiyorum, beni bırakır mısın?’ dedi.

Onu aldım. Markete gittim önce. O sırada bir baktım arabanın yanında bir adam. ’15 yaşındaki kızı yanında bulundurmaya utanmıyor musun?’ dedi.

Annesi miymiş, neymiş o bayan ‘Bir haftadır kızımı arıyorum’ dedi, şaşırdım kaldım. Kız da bağırıyor, ağabey kurtar beni öldürecekler. Kızı karakola götürdüm, önüne geldiğimizde yırtınmaya başladı. Telefon geldi. Benim evin oraya götürdüm. Kızım ‘Sen içeri gir. Ben Karakola gidiyorum’ dedim.

Çünkü, baktım bunun gelmeye niyeti yok. Ondan daha sonra karakola gittim. Yasemin Salman’ı tanıyor musun dediler. Tanıdığımı söyleyince nerede olduğunu sordular. Evde. Sivil arkadaşlar eşlik etti. Ben kendisini daireden çıkarıp polise teslim ettim. Karakola gittim ifademi verdikten sonradan evime döndüm. En son gördüğüm gün o.

15 yaşındaki Yasemin Salman ile aralarında gönül ilişkisi olmadığını söyleyen Nurettin Arslan, annesinin kızını öldürmesinden korktuğunu öne sürdü. Kendisine kötüleme atıldığını söyleyen adam şikayetçi olacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/muge-anlida-sapik-sofor-dehseti-15-yasindaki-kizla-uygunsuz-goruntuleri-cikti.html