Yeni Yüzyıl Gazetesi'nden Erdoğan Cankuş'un haberine kadar 2.5 sene önce İzmir'den Fethiye'ye eşiyle birlikte tatile giden 32 yaşındaki Semra Aysal'ın, Kelebekler Vadisi'nin kayalıklarından düşerek ölmesi, ağabeyi Naim Gezgin'nun dünyasını kararttı. Acılı ağabey, o günden daha sonra savcılığa bütün şüphelerini birer birer aktardı.

GÖZÜNDEN YAŞ AKMADI

Hatta soruşturma savcısıyla konuşmadığı gün olmadı. Dehşet iddialar delillerle gerçeğe dönüşünce, şüpheli benzeyen Hakan Aysal cezaevine gönderildi. Yolcu, kardeşinin cinayete kurban gittiğini ve kocasının bunu aylar evvelden planlayarak an be an uyguladığını anlattı.

dertli ağabey, "Kalbime taş basarak Hakan'ı tatlı dille konuşturdum ve söylediği bütün çelişkili beyanları not ettim" diye konuştu. Yolcu, "Olayı duyup Muğla'ya geldiğimizde cenaze morga alınıyordu. Kardeşimin yüzünü görmek istedim, göstermediler. O sırada Hakan'ın çok soğuk kanlı olduğunu gördüm. Olayın nasıl olduğunu sordum. 'Resimler çektik, 3 saat kayalıkta oturduk, ben çantadan telefonu olmak için arkama döndüğüm sırada Semra'nın çığlığını duydum, dönüp baktığımda yoktu' dedi. Olayı bu kadar basmakalıp bir şey gibi anlatması içime belirsizlik düşürdü. Kendisine 'Hamile bir bayan 3 saat orada nasıl oturdu. Bu bayan 7 aylık hamile. Koltuğa bile oturup kalkamıyor, oraya nasıl indirdin' dedim. O ise yalnızca sustu. Gözünden tek damla yaş akmadı" dedi.

FOTOĞRAF ONU YALANLIYOR

İlk duruşmasına meydana çıkan Hakan Aysal, eşi Semra Aysal'ın kendisinden istediği telefonun içinde bulunduğu turuncu renkli çantanın 2 metre uzağında olduğunu söyleyerek. "Elde Etmek için kalkıp arkamı döndüm. Bu esnada çığlık sesi duydum, eşim düşmüştü" ifadelerinin çelişkili olduğunu da o sırada çekilen fotoğrafla ortaya çıktı. Uçurumun başında uzanmış olarak eşi Semra Aysal'a poz veren Hakan Aysal'ın bahsettiği turuncu renkli çantanın başucunda durduğu dikkatlerden kaçmadı.

Savunmasındaki gibi çanta iki metre uzaktan değildi ve keza telefon da çantada değil, eşinin elindeydi. Bu resim, şüpheli Hakan Aysal'ın ifadelerinin çelişkili olduğunu gösteriyordu.

Resim dava dosyasında manâlı bir kanıt olarak yer aldı.

SÜRPRİZ TANIKLAR DİNLENECEK

Hakan Aysal'ın eşi Semra Aysal'ı kayalıklardan indirirken, "Bu adam gebe kadını buraya nasıl indiriyor. Ya adam kadını öldürecek veya kadın adamı" sözlerini sarf ederek video çeken kişi, ağabey Naim Gezgin'ya ulaştı ve mahkemede şahitlik yapabileceğini söyledi.

Tekrar durum günü orada bulunan bir birey daha, Hakan Aysal'ın eşini kaybeden bir kocanın ruh halini taşımadığını, soğukkanlı bir şekilde dolaştığını gördüğünü ve o anları mahkemede anlatmak istediğini söyledi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/mugladaki-tuyler-urperten-cinayette-gelisme-haberi-528595