Müjde Ar, 8 sahte hesap hakkında erişime engelleme kararı çıkarttığını söyleyerek, kendi hesabını askıya alan Twitter'ı mahkemeye vereceğini söyledi.

Sosyal medyadan kendisine ve ölmüş annesine ağıza alınmayacak sözler söylendiğini söyleyen Müjde Ar Cumhurbaşkanlığı Hukuk Bürosu'nu arayarak bizzat durumu bildirdiğini belirtti.

Türk Sineması’nın efsane oyuncularından Müjde Ar, sosyal medya da adına açılan sahte hesaplarla mücadele ediyor. Daha önce İstanbul  7. Sulh Ceza Hakimliği’ne sahte hesapların kapatılması için başvuran sanatçı, 8 sahte hesap için kapatma kararı çıkarttı.

Müjde Ar ayrıca bu hesapların sahiplerine ceza davası açtı.



TWİTTER’I MAHKEMEYE VERECEK

Sahte hesaplarla mücadele için twitter’a üye olan Müjde Ar, Twitter’ın reel hesabını (MujdeArKarakas) askıya aldığını söyledi.  

 Müjde Ar, Twitter, Instagram ve Facebook’ta adına açılan sahte sayfaları birer birer kapattıracağını belirterek,  Twitter’ın kendi hesabını askıya alması ile ilgi olarak, “Tirajikomik bir durum. Twitter’ı da mahkemeye vereceğim” dedi.
 
Müjde Ar mahkeme kararı olmasına rağmen bazı hesapların halen erişime kapanmadığını, kendi reel hesabının askıya alındığını söyledi.  


 
Cumhurbaşkanlığı Hukuk Bürosu’nu aradı…
 
Müje Ar “Öyle bir rezalet ki, adamın biri twitter’da bir sayfa açıyor, oraya kendi fotoğrafı yerine Sayın Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını koyuyor ve oradan bana, mezarda ki anneme ağza alınmayacak hakaretler ediyor. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti ise yaptıkları yanına kâr kalmamalı.” dedi.