Müjdeler üst üste geliyor ama Şahmaran dizisinde büyük eksiklik hala sürüyor!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Burak Deniz ile Seranay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı inanılmaz bir dizi olan Şahmaran için yeni bir müjde geldi. Dizinin ikinci sezonu için takım baştan sete çıkacak. Burak Deniz, geçtiğimiz hafta sevgilisi Didem Soydan ile Fethiye’de tatil yapmış ve çok da eğlenmişti. Meşhur oyununun tatili bitti ve bundan böyle baştan sete çıkmaya hazır.

Şahmaran dizisinde Serenay Sarıkaya ile birlikte başrolde yer alan Burak Deniz, diziyi heyecanla bekleyenlere ikinci sezon müjdesini verdi. Oyuncu, “Minik bir tatil yaptık, dinlendik. Tatil bitti şimdi işlerin başına döndük” diyerek baştan sete çıkmaya hazırlandığını açıklama etti.

Müjdeler üst üste geliyor ama Şahmaran dizisinde büyük eksiklik hala sürüyor! 1

Şahmaran dizisinin ikinci sezon çekimlerinin 15 Ağustos’ta Adana’da başlamasının planlandığını ifade eden Burak Deniz, heyecanla diziyi bekleyenleri de meraklandırdı. Şahmaran dizisinin daha birincil sezonu bile izleyici ile buluşmamışken, ikinci sezon için hazırlık yapan ünlü oyuncu, çekimlere Ekim ayına dek devam edeceklerini de belirtti.

Geçen sene da yine sonbaharda çekimleri Adana’da yapılan Şahmaran dizisi gizemli bir öykü ve geniş bir izleyici kitlesinin de merakını süsleyen bir dizi oldu. Ama Şahmaran projesiyle ilgili Netflix’ten yayınlama tarihi konusunda bir izah etme yapılmaması da bir eksiklik olarak nitelendiriliyor.

Burak Deniz, “15’i gibi başlıyoruz. Ekim ardına kadar o bitecek, sonrasında yayınlama tarihini ben de bilmiyorum” diye konuştu.

Şahmaran dizisinde izleyicilerin beklentisi yüksek, öykü etkin ve oyuncu kadrosu da gayet iyi. Oysa en büyük eksiklik Netflix tarafından demin dizinin yayınlama tarihinin açıklanmamış olması…

Burak Deniz de dizinin yayın tarihini kendilerinin de bilmediğini belirterek, gizemi birazcık daha güçlendirmiş oldu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/mujdeler-ust-uste-geliyor-ama-sahmaran-dizisinde-buyuk-eksiklik-hala-suruyor/1332415