Murat Boz ne kadar şanslı! Önce Tuba Büyüküstün, şimdi de Burcu Özberk ile dünya gündeminde!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Şarkıcılığı ile uzun yıllardır magazin gündeminden inmeyen ismilerden birisi olan Murat Boz, son dönemde ise yer aldığı projelerle yani oyunculuk deneyimleri ile konuşuluyor. Şarkıcı kimliği ile Türkiye’de milyonların hayranlığını şampiyon Murat Boz, ününü yurt dışına ise Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisiyle yayıyor.

Şarkıcılığa aralıksız ve yaz döneminde konserleri ile dikkatleri çeken Murat Boz, sosyal ağ ortamında ise yeni dizi Zeytin Ağacı’ndaki performansı ile gündem oldu. 8 bölümlük bu dizide Tuba Büyüküstün ile partner olan Murat Boz, bu dek etkin isimlerin yer aldığı dizide başrol fırsatı elde ettiği için de çok hoşnut.

Bu fırsatı iyi değerlendiren ve Zeytin Ağacı dizisi ile dünya gündemine girmeyi başaran Murat Boz , oyunculuk konusunda da iddialı olduğunu yeni dizideki etkin performansı ile ortaya koydu.

Tuba Büyüküstün ile fazla başarılı bir partnerlik süreci geçirmesi de Murat Boz’un dünyanın çoğu ülkesinde Zeytin Ağacı dizisinin etkisiyle konuşulmasını sağladı.

Şimdi de meşhur şarkıcı romantik komedi dizilerinin en çok aranılan bayan oyuncusu Burcu Özberk ile Amazon Prime için çekilecek olan Rüyanda Görürsün isimli sinema filminin başrolünde yer alıyor.

Murat Boz ne kadar şanslı! Önce Tuba Büyüküstün, şimdi de Burcu Özberk ile dünya gündeminde! 1

Önce Tuba Büyüküstün arkasında ise Burcu Özberk ile gündeme gelen Murat Boz, bu durumdan da bir hayli memnun. Amazon Prime’ın Türkiye’deki birincil yerli projesi olarak öne meydana çıkan Rüyanda Görürsün için yorumlama yapan Murat Boz, “Neşeli ve hoş bir iş. Burcu’nun da olması çok mutlu etti beni. İyi partnerler olacağımıza inanıyorum” dedi.

Zeytin Ağacı dizisinin heyecanını röportajlarında ortaya koyan Murat Boz, “Kariyerimde böyle bir meslek yoktu. Kabul etmemin sebeplerinden birisi de buydu” diye konuştu.

Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Seda Bakan; Boncuk Yılmaz, Füsun Demirel gibi fazla etkin bir oyuncu kadrosunun içinde bulunması da Murat Boz’a bu yeni kariyer yolculuğunda çok kayda değer bir fırsat sundu.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/murat-boz-ne-kadar-sansli-once-tuba-buyukustun-simdi-de-burcu-ozberk-ile-dunya-gundeminde/1332056