Murat Dalkılıç'ın Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a verdiği röportajdan bir takım satır başları şöyle...

İLİŞKİLERİMİZİN DİZİ GİBİ İZLENMESİNİ SEVMİYORUM

Göz önünde olmaktan gerildiğiniz söylediniz. Neden?

Müziğimle gündeme gelmek istiyorum. Mesleğimle alakalı sorular sorulmadığı vakit geriliyorum. Magazin figürü gibi davranılmasını istemiyorum bana. Bizim, hayatımız, acılarımız, sevinçlerimiz reel. Film yapmıyoruz. Basının yaşadıklarımızı film gibi kurgulayıp, senaryolaştırmasına itirazım var.

Ünlülerle birlikte olmanız basının da ilgisini çekiyor fakat...

Biz film çekmiyoruz, hakiki hayatlar yaşıyoruz. Yazılı senaryo değil. İlişkilerimizin film ya da dizi gibi izlenmesini sevmiyorum. İşim dışındaki konularla ilgili ne dek fazla gündeme gelirsem bana böylece zararı dokunuyor.

BABA OLMAYI DEFALARCA İSTEDİM LAKIN KADER

Baba olmayı istiyor musunuz?

Daima istedim lakin kader. Bir şeyi çok istemek yetmiyor, içten zamanda kısmetle oluyor zaten. Akışa bıraktım. Aile kavramı benim için fazla kayda değer. Izdivaç çok hoş bir kurum lakin bunu sürdürebilmek zorlaştı. Bireyselleşti halk. Çift edinmek yerine tek yaşama alışkanlığı, bencilliğe de yol açıyor. Bu da evliliklerin yürümesini zorlaştıran bir koşul. Çok şanslıyım ki, fazla güzel bir ailede büyüdüm; kalabalıktık ve bağlarımız güçlüydü. Paylaşmanın, dayanışmanın önemini bilirim.

Kaynak: www.sacitaslan.com