Olay şöyle gelişti; Alışık senaryodaki bir sahneyi değiştirmeye kalkınca Ünalmış duruma itiraz etti.

Kerem Alışkın yaşanan ağız dalaşı esnasında öfkelendi ve Ünalmış’a “Hıyar oğlu hıyar” dedi. Bu anlar yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından da kayda alındı. Saraçoğlu stres artınca seti paydos etti.

Tv100’de ekrana gelen Magazin Hattı programının özel haberine kadar yaşanan olayın arkasında Murat Ünalmış geçen cuma avukatı Bulutcan Kıran yoluyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu ve Kerem Alışkın hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek kabahat duyurusunda bulundu.

Dizinin oyuncuları Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Polen Emre, Şahin Vural ve yönetmen Murat Saraçoğlu’nun da adap tanığı olarak açıklama vermeye hazırlanmış olduklarının belirtildiği dilekçede olayın video kaydının da olduğu ifade edildi.

Yapılacak soruşturmanın arkasında Kerem Alışık hakkında ulus davasının açılıp açılmayacağı ise merak konusu oldu.

öte yandan iki oyuncunun bir hafta önce de tartıştıkları ve böylece dizinin yapımcısı Timur Savcı’nın Adana’ya gidip ortamı sakinleştirdiği öğrenildi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/murat-unalmis-kerem-alisikin-hiyar-oglu-hiyar-hakaretini-affetmedi-haberi-532083