Çocuklara; aile değerleri, arkadaşlık, takım çalışması ve doğa sevgisi dahil birçok olumlu değeri aktaran Aslan Koruyucular çizgi filminin, dinleyenlerin dilinden düşmeyecek, kıpır kıpır ve eğlenceli şarkısını Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Mustafa Ceceli seslendirdi. Şarkı için İstanbul’da, Ceceli ve çocukların başrolde olduğu bir video klip de çekildi.

90'lı yıllarda yayınlandığında izlenme rekorları kıran, Oscar ödüllü Aslan Kral efsanesinin üçüncü jenerasyon hikayesini ekranlara taşıyan Aslan Koruyucular çizgi filmi, hem çocuklara hem de serinin önceki filmleriyle büyüyen yetişkinlere birlikte paylaşabilecekleri keyifli anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Çocuk Bayramı heyecanını bu sene de sunduğu birbirinden eğlenceli içerikleriyle evlere taşıyan Disney Channel’ın ailelere bir de sürprizi var: Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Mustafa Ceceli, Aslan Koruyucular çizgi filminin 23 Nisan’da ekrana gelecek Kükreme Geri Dönüyor isimli özel bölümü için kıpır kıpır bir şarkı seslendirdi.

Şarkı için ayrıca İstanbul’un çeşitli mekanlarında Mustafa Ceceli ve çocuklarla birlikte bol hareketli ve eğlenceli bir de video klip çekildi. 
Projede yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getiren ve kendisinin de oğlu Arın’la birlikte Aslan Kral filmlerinin hayranı olduğunu belirten Mustafa Ceceli, “Şarkı çok hareketli ve eğlenceli. Bence çocuklar çok severek eşlik edecek ve dans etmeden duramayacaklar ” dedi. Aslan Koruyucular çizgi filminin çocuklara dostluk, güven, aile bağları gibi önemli duyguları aktardığını dile getiren Ceceli, “Buradaki takım ruhu çocuklara tüm hayatları boyunca yol gösterecektir. Şarkının sözlerinde de bunu yakalayacaksınız. Oğlumla birlikte büyük bir heyecanla çizgi filmi bekliyoruz” şeklinde konuştu.