Seher Kılıç'ın sunduğu Ali Eyüboğlu'nun haftanın magazin vakalarını açıkladığı Magazin Noteri'ne katılan Mustafa Topaloğlu dürüst açıklamalarda bulundu.

Sanatçı klibinde oynattığı dansçıları otel parasını ödeyemediği için dairesinde konuk etmek zorunda kaldığı iddiasına "Yeğenim Bülent'e mizah yapmıştım o da ciddiye almış." biçiminde cevap verdi.

'İBRAHİM TATLISES VE MAHSUN KIRMIZIGÜL KESİNTİSİZ YARIŞ HALİNDEYDİLER'

Mustafa Topaloğlu, aynı zamanda "Magazin Noteri" canlı yayınında Nokta Müzik ve Prestij Müzik sürecini anlattı. Sanatçının sanatçı işvereni olmaz görüşüyle Nokta Müzik Şirketi'nde hep arka tasarıda durduğunu belirten Mustafa Topaloğlu, "Firmada İbrahim Tatlıses ile Mahsun Kırmızıgül birbirleriyle kesintisiz yarış halindeydiler." dedi.

Nokta Müzik’deri sonra Prestij Müzik sürecinden bahseden Topaloğlu, ehemmiyetli itiraflarda bulundu. Kendisi rıza göstermemesine karşın, Amerika’dayken, İbrahim Tatlıses ve Mahsun Kırmızıgül'ün Prestij Müzik'e uslu bir bina almak üzere Emlak Bankası'ndan 3,5 Milyon dolar kredi aldığını fakat o yarıyıldaki devalüasyondan dolayı mevcut borcun 7 Milyon dolar olduğunu belirtti.

'MAHSUN İYİDİR, ALİŞAN BİR SADAKATLİ BİR SADAKATSİZ'

Magazin Noteri canlı yayınında sohbete devam eden Topaloğlu, Seher Kılıç'ın "Takımın içinde en sadakatlisi ve en sadakatsizi kimdi?" sualine "Mahsun iyidir, Alişan bir sadakatli bir sadakatsiz." yanıtını verdi.

Topaloğlu ayrıca pandemi yarıyılında konutta süresinin nasıl geçtiğini, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki gerginlik mevzusunda neler düşündüğünü de dile getirdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com