Müthiş bir çıkış yapan Yalı Çapkını dizisi beşinci bölümde Ferit ve Yusuf karşı karşıya

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu “Yalı Çapkını” yeni bölümüyle 21 Ekim Cuma akşamı Star’da yayınlanacak. Ferit ve Yusuf karşı karşıya geliyor. 21 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek yeni bölümün konusu ise şöyle:

Yusuf’un Seyran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenen Ferit, bu duruma bozulur. Yusuf’un ise Seyran’la söylev ısrarı sürer. Seyran durumu anlatmak için Suna ile konuşması gerektiğini söyleyince Ferit kardeşlerin yalnız kalmasını sağlar. Gülgün’ün davetiyle Kazım ile beraber bütün aile Korhanları ziyarete gelir.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda hem şu isimler bulunuyor: “Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.”

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği Yalı Çapkını’nın senaryosunu Mehmet Uzlaştırma Günger kaleme alıyor.

“ Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle 21 Ekim Cuma günü Star’da!

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/muthis-bir-cikis-yapan-yali-capkini-dizisi-besinci-bolumde-ferit-ve-yusuf-karsi-karsiya/1340344