Oyuncu Nejat İşler ve Erkan Can, YouTube’da Caner Özyurtlu'nun programının konuğu oldu.

Caner Özyurtlu’nun “Fiziksel anlamda teminat altında mısın?” sorusuna “Çalışırsam evet. İki yeğenim var. Zıt bir şey olursa diye onlara bir şeyler adamak istiyorum. Birazcık da o yüzden çalışıyorum. Ben yaşarım bir şekilde. Lüksüm yok çünkü. bazen yurt dışına seyahate gidiyorum, o kadar” diyen Nejat İşler, Bodrum’daki evini kapatıp İstanbul’da bir otele yerleştiğini şöyle açıkladı:

“BİR SIRT ÇANTASINA SIĞDI HER ŞEY SONUNDA”

“Eşyalarım kutuların içinde arkadaşın evinde duruyor. O da fazla artı yok, iki sandık. Çok eşya edinmedim. Bu bana yetersiz değil, tersine hür hissettiriyor… Bu kararı vermem de enteresan oldu. Benim eski işim, saklamacı bir meslek; kitaptı, plaktı, objeydi. Evim depo gibiydi. Ondan kurtuldum. Kasıtlı Olarak yapmadım bunu. yavaş yavaş ufalmaya başladım. Bir sırt çantasına sığdı her şey en sonunda. Bir şey lüzumlu olursa gider alırım, ne olacak?”

Erkan Can, Nejat İşler’in minimal yaşam tarzını dürüst bulduğunu söyleyerek, “Yargı veriyorum. Hep alıyoruz. Gardıroba bakıyorum, giymediğim pek fazla şey almışız ancak. Almıyorum artık. Aldıklarımın da çoğunu vereceğim sağa sola” ifadelerini kullandı.

Yönetmenlik yapma fikri hakkında da konuşan İşler, “Her şeyin bir zamanı var. Ben hiç hissetmemiştim yönetmenliğin zamanı geldiğini. Derhal şu anda ‘Olabilir' diyorum. Senaryoda yazan laflarla ilgilenmiyorum bundan böyle. Benim olmadığım sahnelerle ilgili de bir sürü fikrim oluyor. Yapımla ilgili bir fikrim oluyor örneğin. Bir sürü şeye burnunu sokmak istiyor canım. Başımı belaya sokmak istiyorum, öyle söyleyeyim” dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/nejat-isler-hayatini-otelde-idame-ettiriyor-haberi-539106