Uzun süredir Bodrum Gümüşlük’te yaşayan ve Ferzan Özpetek’in 'İstanbul Kırmızısı' filminin çekimleri için İstanbul’a gelen Nejat İşler, çarşamba akşamı Cihangir'de arkadaşlarıyla bir araya gelmişti. Yaklaşık 3 yıl önce septik şok nedeniyle 95 gün hastanede kalan ve ölümden dönen ünlü oyuncunun parmak uçları kesilmişti. Tedavi sonrası doktoru izin vermese de zararlı alışkanlıklarından vazgeçmeyen Nejat İşler’in, gecede ağzından sigarayı düşürmemesi hayranlarını üzdü.

Oyuncunun hastalık günlerinde aldığı kilolardan kurtulduğu ve gençleştiği de gözlerden kaçamadı. Uzun süre kaldığı mekandan çıkışta ünlü oyuncu, muhabirlerin sorularına yanıt vermemek için hızla uzaklaştı.

'ESTETİK YAPTIRDI' İDDİASI

Nejat İşler, geçen haftalarda Serenay Sarıkaya ile 'İkimizin Yerine' isimli aşk filminde kamera karşısına geçmişti.Bir habere göre;44 yaşındaki oyuncunun, 24 yaşındaki Sarıkaya ile kamera karşısına geçmeden önce kilo verdiği ve daha genç görünmek için yüzüne bir dizi estetik yaptırdığı ortaya çıktı.Serenay Sarıkaya ile Nejat İşler, 3 yıl önce 'Behzat Ç. Ankara Yanıyor' filminde de beraber kamera karşısına geçmiş, o dönem ikilinin sette yakınlaştığı gündeme gelmişti.