"Sefirin Kızı" dizisinde 'Nare' karakterini canlandıran Neslihan Atagül, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldığını duyurdu.

"Bağırsak sendorumu" teşhisi konulan Atagül, "Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime dek hissettiğim 'Nare' ile vedalaşıyorum. Ben hoşgörü göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar! teşekkürler arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkürler, daima takviye oldunuz. İyi ama varsınız! En yakın zamanda başka hikayelerde yine görüşürüz..." ifadelerini kullandı.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada da, "Oyuncumuz Neslihan Atagül Doğulu’nun sıhhat sorunları nedeni ile senaryomuz ve hikayemizde değişiklikler yapmak zorunda kaldık. böylece yeni bölümlerimizde Neslihan Hanım’ın aramızda olamayacağını siz kıymetli izleyicilerimize üzülerek bildiriyoruz. 'Sefirin Kızı Nare' olarak serüvenimizin en kıymetlilerinden olan sevgili Neslihan Atagül Doğulu’ya tüm özverili çalışması ve bugüne kadarki katkıları için içten gelen teşekkür ediyor, geçmiş olsun diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

SacitAslan.com olarak Neslihan Atagül'e acil şifalar dileriz...

 

 

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/neslihan-atagulden-herkesi-uzen-haber-haberi-527396