Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda için geri sayım başladı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’yu, yıllar önce yayınlandığı dönem fazla sevilen Fatih Harbiye dizisinden sonra yeniden bir araya getiren Gecenin Ucunda için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Ancak gelen hoş bir habere kadar bu bekleyiş çok yakında sona erecek.

Gecenin Ucunda isimli dizi, Peride Celal’ın fazla okunan benzer isimli romanından uyarlanacak. Star TV’de yayınlanacak dizinin eylül ayında izleyiciyle buluşması bekleniyor. Ancak dizinin temmuz ayında başlaması gereken çekimleri için bir türlü start verilemedi.

Gelen bilgiye takriben uzun bekleyiş en sonunda sona eriyor. Çünkü Gecenin Ucunda dizisinin fazla yakında sete çıkacağı belirtiliyor. Dolayısıyla eğer bir terslik olmaz da takım sete çıkarsa dizi de eylül ayında ekranda olabilir.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu’yu bir araya getiren Gecenin Ucunda için geri sayım başladı! 1

Gecenin Ucunda dizisi, yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte başrol oynayan Neslihan Atagül ve eşi Kadir Doğulu’yu baştan ekranda bir araya getirecek. Fatih Harbiye dizisinde partner olarak izleyici göre fazla sevilen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, bu diziyle bir ilişkiye başlamış ve sonra evlenmişti.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti, aynı zamanda yapım ortağı oldukları Gecenin Ucunda dizisi için her zamankinden daha fazla itinalı davranıyorlar. Titiz bir çalışmanın yürütüldüğü de varsayım ediliyor. Dizide Macide karakterinin kızıyla hoş bir hayatı yaşamak isterken, yaşadığı sıkıntılar ve aşka olan inancını kaybetmesinin peşinde da Kazım ile karşılaşması ve aşkı her tarafta tanımasının hikayesi anlatılıyor.

Gecenin Ucunda dizisinin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yanı sıra Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bestemsu Özdemir, Ebru Aykaç, Bertan Asslani, Levent Özdilek, Şencan Güleryüz, Gonca Aykut gibi başarılı isimler yer alıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/neslihan-atagul-ve-kadir-doguluyu-bir-araya-getiren-gecenin-ucunda-icin-geri-sayim-basladi/1332267