Lafçı Gazetesi'nin haberine göre Amerika Birleşik Devletleri merkezli yayıncılık devi Netflix, birbirinden namlı adlarla uyuşmaya devam ediyor. Suratlarca özel film ve dizi içeriğiyle her gün yeni bir atılım yapan Netflix, daha önceki Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama ile Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ardından rotayı bu kere Beckham ailesine çevirdi.

Dünyaca namlı daha önceki İngiliz futbolcu David Beckham’ın hayatına odaklanacak bir proje yapmak isteyen Netflix, bu kapsamda adımlarını süratlendirdi. İngiliz medyasında yer alan iddialara göre Amerika Birleşik Devletleri’li işletme Beckham ailesiyle 16 milyon sterlin 172 milyon TL karşılığında uyuştu.

45 yaşındaki Beckham’ın merkezde olacağı üretimde, namlı futbolcunun Manchester United günlerinden beynelmilel bir yıldıza dönüşmesine, satın aldığı Miami CF kulübünden özel hayatına kadar pek çok ayrıntı yer alması bekleniyor. David’in yanı gizeme, şarkıcılığın ardından bir moda ikonuna dönüşen eşi Victoria ve çocuklarının da projede büyük rol oynayacağı belirtiliyor.

The Sun’a konuşan çifte yakın bir kaynak, David ve Victoria’nın ilişkilerinin ilk yarıyıllarının da ekrana gelebileceğini söylerken, “David’in ailesindeki herkes olağanüstü bir arşivçi. Onu daha kariyerinin başında bir çocukken dahi kayıt altına alıyorlardı. Tüm mahallî gazete haberleri, mektep kayıtları ve ekip resimleri… Seneler süresince bunları biriktirdiler” dedi.

KAMERA TAKIMI TAKİP EDİYOR

Beckham’ın daha önceki ekip dostları Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs ve Gary Neville gibi adların da projede boy gösterme olasılığı olduğunu belirten kaynak, “Bir kamera takımı şu anda David’in yaşamını görüntülüyor. Onu gittiği her yerde takip ederek dünya çapında imza attığı işleri gösterecekler” dedi.

Beckham’ın kurduğu imal firmayı Studio 99’un da sürecin içinde olduğu bilinirken, projenin 2022 senesinde gösterilmesi kastediliyor.

MİRASI 3.7 MİLYAR TL

Kariyerinde Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, Milan ve PSG gibi ekiplerin formasını giyen Beckham 2013 senesinde faal futbol yaşamını sonlandırmıştı. İngiltere ulusal ekibinin formasını da 117 kere terleten Beckham bu alanda da en zaferli adlardan biri. Kariyeri süresince saha dışındaki sponsorlarından da büyük hasılat elde eden Beckham’ın net mirasının 450 milyon dolar 3.7 milyar TL olduğu belirtiliyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com