New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı!

Show TV’de yakında ekrana gelecek, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası birincil uyarlaması olan “Yaşam Bugün”ün başrol oyuncuları ilk kez okuma provasında bir araya geldi.

Başarılı oyuncular; Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel, Hande Doğandemir, Mert Denizmen ve Şerif Erol’un buluştuğu projenin provalarının en büyük sürprizi ise ‘New Amsterdam’ dizisinin keza yapımcılığını hem de yaratıcılığını üstlenen David Schulner’in Los Angeles’tan gelerek, bana kalırsa toplantılara katılması oldu.

New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı! 1

Oyuncularla tanışan, karakterler ve program metni üstüne kreatif takım ile 4 gün baştan başa toplantılar yapan David Schulner; milyonların severek izlediği medikal drama serisi ‘New Amsterdam’ın ilk uluslararası uyarlaması olan Yaşam Bugün’e dair heyecanını ise şu sözlerle dile getirdi;

New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı! 2

“03 Medya ve Yaşam Bugün‘ün arkasındaki kabiliyetli ekiple çalışmaktan daha mutlu olamazdım. New Amsterdam’ın zorluklarla gelen iyimserliğini içselleştirip, başarıyla adapte ettiler.

Türk televizyon izleyicilerini reel bir şölen bekliyor” David Schulner ekip ile geçirdiği zamanı olağanüstü olarak nitelendirdi ve ‘6 yıl önce projeyi yaratırken duyduğum telaşı sizlerle birlikte her yerde yaşadım’ diyerek Türkiye’den ayrıldı.

New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı! 3

NBCUniversal Formats Format Satış ve Yapım Kıdemli Başkan Yardımcısı Başlıca Langenberg’in ekibe ulaşan mesajı ise şöyleydi ,‘New Amsterdam’ın birincil uluslararası uyarlamasını gerçekleştirmek için 03 Medya ile işbirliği yapmaktan çok mutluyuz. Hayat Bugün’ü David Schulner ile birlikte Türk izleyicisinin yerel ve kültürel değerlerini dikkate alarak ve orijinaline vefalı kalarak hayata geçireceğiz.”

New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı! 4

Yaşam Bugün dizisinde oyuncuların canlandıracakları karakterler şöyle: Ulaş Tuna Astepe; “Dr. Barışma Güvener” (Dr. Max Goodwin), Hazar Ergüçlü; “Dr. Suzan Mayer” (Dr. Helen Sharpe), Tansel Öngel; “Dr. Aras Demirci” (Dr. Floyd Reynolds), Hande Doğandemir; “Dr. Derin Nalbantoğlu” (Dr. Lauren Bloom), Mert Denizmen; “Dr. Andaç Sağlam” (Dr. Iggy Frome) ve Şerif Erol “Dr. Ali Haydar Oruçov” (Dr. Vijay Kapoor).

New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı! 5

‘New Amsterdam’, Dr. Eric Manheimer’ın “On İki Hasta: Bellevue Hastanesinde Hayat ve Ölüm” adlı kitabından ve hastanede tıbbi direktör olarak geçirdiği 15 yıldan esinlenerek ekrana taşınmıştı. Orijinal dizinin hem yapımcılığını ayrıca de yaratıcılığını David Schulner üstlenirken dizinin yapımcıları arasında Peter Horton da bulunuyor. Orijinal seri, Mount Moriah, Pico Creek Productions ve NBC için Universal Studio Group’un bir bölümü olan Universal Television göre üretildi.

New Amsterdam dizisinin yaratıcısının da katıldığı Hayat Bugün dizisinin okuma provaları yapıldı! 6

İlk orijinal uyarlama olan Yaşam Bugün’ün süreklilik uyarlamasını Ayça Üzüm ve Cansu Çoban kaleme alırken, yönetmenliğini Çiğdem Bozali üstlenecek.

‘Yaşam Bugün’ güçlü hikayesi ve heyecanlandırıcı kadrosu ile çok yakında SHOW TV’de ekranlarında olacak.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/new-amsterdam-dizisinin-yaraticisinin-da-katildigi-hayat-bugun-dizisinin-okuma-provalari-yapildi/1335624