Neydi o Ezel’deki müthiş havası! Ufuk Bayraktar dizileri unuttu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – 2003 yılından bu yanlamasına setlerde yer almakta olan Ufuk Bayraktar, 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Genç oyuncu, Ezel dizisinde canlandırdığı Ramiz Karaeski’nin gençlik hali ile hala izleyicilerin aklında yer alıyor. Başlıca sinema filmlerinde yer almayı tercih eden Ufuk Bayraktar, dizi sektöründe de uyarı çeken projelerde bulundu.

Ezel dizisinin ardından Milat’ta Hamza’yı canlandıran oyuncu, ayrıca Sevda Kuşun Kanadında isimli dizide de Ömer olarak yer almıştı. Kısa süren bu iki projenin gerisinde en son 2017-2018 sezonunda Vatanım Sensin dizisine misafir oyuncu olarak katılan Ufuk Bayraktar, canlandırdığı Dağıstanlı karakteri ile iz bırakmıştı.

Oyuncu en son Dayı Bir Adamın Hikayesi isimli kendisinin başrolünde yer aldığı ve yapımcısı olduğu sinema filmiyle geçen sene gündemdeydi. Ufuk Bayraktar, kendisine gelen dizi tekliflerinden daha fazla sinema filmlerinde yer almayı seçim ediyor. Takriben 6 yıldır hiçbir dizi projesinde bulunmayan oyuncu, Güven Bana isimli sinema filmi ile anlaştı.

Neydi o Ezel'deki müthiş havası! Ufuk Bayraktar dizileri unuttu! 1

Hayranlarının dizilerde de görmek istediği oyuncu yakında bitmiş sete çıkacak ve Cihangir Ceyhan ve Pelin Karahan ile birlikte başrolde yer alacak. Temmuz ayında çekimleri yapılacak olan Güven Bana filminin senaryosunu yazan Selçuk Aydemir, aynı zamanda yönetmenliğini de üstlendi.

Bir komedi hikayesi ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, bu nedenle hayranlarını da fazlasıyla şaşırtacak. Ufuk Bayraktar’ı komedi rolünde izlemeyi heyecanla bekleyen hayranlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda yeni sezonda diziyle televizyon ekranında olmasını da fazla açlık ettiklerini bildiren yorumlar paylaşıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/neydi-o-ezeldeki-muthis-havasi-ufuk-bayraktar-dizileri-unuttu/1327709