Lafçı Gazetesi'nin haberine göre oyuncu Nicole Kidman, kızları 12 yaşındaki Sunday Rose ve 9 yaşındaki Faith Margaret’e Intagram’da sayfa açmaları için hiçbir zaman izin vermeyeceğini açıkladı.

İngiltere’deki ‘Loose Women’ isimli talk show programına davetli olan 53 yaşındaki oyuncu, “Ben bir teknoloji insanı değilim. İzlemek ve orada kalmak benim için çok güç. Çocuklarımın Instagram’a girmelerine izin vermeyeceğim. 12 yaşındaki kızım sabırsızlanıyor ve Instagram’da olmak istiyor” dedi.

“HELİKOPTER EBEVEYN OLMAMAYA ÇALIŞIYORUM”

“Bence bu, onların özgüvenlerini ve kendilerine saygılarına gözetiyor” diyen Kidman, “Onlara kılavuzluk ediyorum, emretmiyorum. Helikopter ebeveyn fazla alakalı ebeveyn olmamaya çalışıyorum. Yanılgı yapmalarına ve galibiyetsiz olmalarına izin veriyorum, bir biçimde onların acılarını üstüme almaya çalışmıyorum” ifadesini kullandı.

Kidman ayrıca, “Bu hoş minik bayanların gelişmesini görmek neşeli ve onları günden güne keşfediyorum. Bunu beğeniyorum” diye konuştu.

1990 ile 2001 seneleri arasında Tom Cruise ile konutlu olan Kidman’ın konutluluğu zamanınca Cruise ile beraber evlat edindiği 27 yaşında Bella isminde bir kızı ve 25 yaşında Connor isminde bir oğlu bulunuyor. Kidman, babaları gibi Scientology tarikatına abone oldukları öğrenilen çocuklarıyla görüşmüyor.

Kaynak: www.sacitaslan.com