Nihat Doğan ile Arezoo Gharlar, takriben bir takvim beraberliğin gerisinde Ağustos 2022’de sürpriz şekilde hayatlarını birleştirmişti. Düğünden fotoğraflar sosyal medyada gündem olmuştu. Şarkıcı, mutlu gününden karelerine, “Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza değin birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım” notunu düşmüştü.

‘PEŞİNDEN ÇOK KOŞTUM’

Doğan’ın hayatını birleştirdiği Arezoo Gharlar’ın üç aylık hamile olduğu iddiası da magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konuyla ilgili sessizliğini bozan türkücü, “Dini nikâhımız yapılmıştı. Düğün yapacağımız esnada amcamın hanımını kaybettik. bu nedenle düğünü ertelemiştik. Eşimin bebek beklemesi sebebiyle şu anda devlete ait nikâhı kıydık. Arzu Bayan’ın peşinden çok koştum, evlenmek için fazla uğraştım. Sonra annemle İran’a gidip ailesinden istedik” şeklinde konuşmuştu.

‘BEBEK İÇİN ELİMİZİ TEZ TUTMAK İSTEDİK’

Eşini evliliğe razı etmek için peşinden İran’a gittiğini vurgulayan şarkıcı, “Dostlarımız haber vermeden evlendiğimiz için kırılmış fakat bebek için elimizi ivedi yetişmek istedik. Allah nasip ederse, sonradan büyük bir nikah yapacağız” demişti.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/nihat-dogan-baba-oldu-iste-bebegiyle-ilk-karesi.html