Gündeme dair yaptığı çıkışlarla sık sık adından laf ettiren şarkıcı Nihat Doğan, bambaşka bir sektöre yönelerek bir markadan alımlılık merkezi aldı. Merkezine ihtişamlı bir açılış yaparak 5 milyon TL harcayan Doğan, zarara uğradığı için belirlemek zorunda kaldı. sosyal medya hesabından peş peşe paylaşım yapan Doğan, dolandırıldığını ileri sürerek zehir zemberek açıklamalar yaptı.

“DOLANDIRICILARIN OYUNUNA GELMEYİN”

Paylaşımlarında isim vermediği kişiden “Fare suratlı ağdacı cüce” diyerek bahseden Doğan, şu ifadeleri kullandı: “Süslü Püslü açılışlarla sizleri hipnotize edip cebinizdeki parayı almaya çalışan iddiaya göre ağdacı, özde dolandırıcıların oyununa gelmeyin.

Bu dini para olan fare suratlı ağdacı cüce, sadece bana değil, ifşa sayfalarına da borç takmış, kaçmış. Ağdacı dolandırıcı cüce, kapanan sayfasını açan çocuğun da parasının üstüne yatmış. Hatta bu çocuğu 2. dolandırmasıymış. (10 bin TL)”

“FARE SURATLI AĞDACI, SENİ ÜLKEYE REZİL EDECEĞİM”

“Sağda solda analık üzerinden duygu sömürüsü yapan sonra görme bu fare suratlı ağdacı cüce, 25 yıl boyunca annesini görmeye gitmeyen, vicdansız pisliğin tekidir. Allah şahit olsun oysa çocuğumun rızkı olan o parayı senden alacağım.

veya seni tüm Türkiye’ye rezil edip paramı o kadar alacağım. En yakın zamanda çıkacağım televizyon programında bu fare suratlı tokatçı, ağdacı cücenin beni ve insanları nasıl dolandırdığını en ince ayrıntısına değin anlatacak, bu tokatçıyı bütün Türkiye’ye rezil edeceğim.”

SEVİM ALAN’DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Nihat Doğan’a merkez veren çekicilik merkezleri sahibi Sevim Alan ise sosyal ağ hesabından uyarı çeken bir paylaşım yaptı.

Bölge, “Bileğinizi gücüne güveneceksiniz, biz bu sektörde bir yerlere gelmiş, isim yapmış, kendimizi kanıtlamışız. Size ekmek kapısı açıyoruz, ekmeğimizi bölüşüyoruz. Bileğinizin gücüne güvenin. Bire bin katın, yürüyün gidin” sözlerinin yer aldığı bir videoyu paylaşarak “İç sesim konuşuyor” notunu düştü.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/nihat-dogandan-zehir-zemberek-sozler.html