Nihat Doğan’ın bir televizyon programında Mabel Matiz’in ünlü şarkısı Antidepresan’ı kendine has yorumuyla seslendirmesi sosyal medyanın kısa sürede en çok konuşulanları arasına girmişti. Doğan’ın yorumuyla ilgili o kadar fazla kişi paylaşım yaparken ünlü isimlerden de keza taklitler hem de Doğan’ı tiye alan videolar gelmişti. Nihat Doğan keza kendi Antidepresan yorumu ayrıca de bu yoruma gelen tepkilerle ilgili konuştu. bundan başka şarkıyı Mabel Matiz’den istedi.

‘YA GEL BERABER DÜET YAPALIM…’

Show Haber’e konuşan Nihat Doğan, “Ya gel beraber düet yapalım yahut ver bana bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm” dedi.

‘NE DEK SEVİLDİĞİNİ GÖSTERİYOR’

Doğan şarkıyı söylediği anlarla ilgili ise “Spontane gelişti, programın sunucuları Nihat bu şarkıyı okur musun dediler. Ani büyüyen bir şey gerçekte. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT olmuşum. Bu gerçekten benim yapmış olduğum yorumun tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor” şeklinde konuştu.

ÜNLÜ İSİMLER VİDEOLAR ÇEKMİŞTİ

Doğan kendisine yöneltilen “Bazı oyuncular videolar çekti. En çok hangisi hoşunuza gitti?” sorusuna ise “En çok Murat Yıldırım’ınki fazla hoşuma gitti” yanıtını verdi.

‘İNSANLARI DEPRESYONA SOKTUK’

Doğan, “Ya kardeşim buhran şarkısı böyle okunur fiilen. O mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı. Biz şarkının tam hakkını belirlemek suretiyle insanları depresyona soktuk” ifadelerini kullandı.

‘ESER BUNU SANA YAKIŞTIRAMADIM’

Eser Yenenler’in kendisiyle ilgili çektiği videoya ise Nihat Doğan “Eseeer, bunu sana yakıştıramadım Eser” cevabını verdi.

Oyuncu Berker Güven’in taklidi için de “Beni benden daha iyi taklit etmiş” dedi.

‘ŞARKIYI NİHAT DOĞAN’A VER’

ÖTE YANDAN Doğan, “Irk artık bu şarkıyı Nihat Doğan’dan dinlemek istiyor. Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan’a ver kardeşim” dedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/nihat-dogan-mabel-matizden-antidepresani-istedi.html