Demet Özdemir instagram hesabından paylaştığı ve kesinleştiği öğrenilen No309 dizisi için Furkan Palalı ile birlikte yaz aylarında Fox TV'de ekranlarda olacak. 

Çilek Kokusu dizisinde büyük bir çıkış yakalayan Demet Özdemir Aslı Zengin'in yazacağı Faruk Turgut – Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği yaz dizisinde Furkan Palalı ile başrolleri paylaşacak. Mart ayında çekimlerine başlanan dizinin haziran ayında fox tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Dizide ayrıca Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Beyti Engin, Gökçe Özyol, Fatma Toptaş, Mehmet Ercan ve Pelin Ulukşar da rol alacaklar. Merakla beklenen yeni dizi No 309 Haziran Ayında Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yönetmenliğini Kemal Uzun'un yapacağı dizinin senaryosunu ise Çilek Kokusu'nun da senaryosunu yazan Aslı Zengin kaleme alacak.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?
26 Şubat 1992 Kocaeli doğumlu olan 23 yaşında ki genç oyuncu toplam 3 kardeştir. 1.70 boyundaki yetenekli oyuncu dansa olan ilgisi sebebiyle 1-2 yıl dans kurslarına katılmıştır. Daha sonra okulu bırakmış ve Akşam lisesinden mezun olmuştur. Bengü dans kursundan ayrılan Demet Özdemir Efes Kızları ile dans imkanı bulmuş ve bunu iyi değerlendirmiştir. Oyunculuğa reklam filmlerinde oynayarak başlamıştır. Mustafa Sandal'ın bazı kliplerinde dansçı olarak yer almıştır. Güzel oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit Ve Şura, Tut Sözünü, Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol almıştır. Şuanda ise Çilek Kokusu dizisinde kadın başrol oyuncusu Aslı'yı canlandırmaktadır.