Nur Bozar Şener televizyon ekranlarına verdiği uzun bir aradan sonra Kanal D'deki Renkli Sayfalar'a 25 Nisan Pazartesi günü olacak. instagram'da 400 bin'e yakın takipçisi ile yüzbinlerce kişinin takip edip izlediği moda yarışmasından tanıdığımız Nur Bozar Şener yarışmadan sonra evlenmiş ve bir de çocuğu olmuştu. Nur Bozar'ın evlilik sonrası ikinci soyadı Şener oldu, eşi, boyu, nereli olduğu, kilosu ve yeni projeleriyle ilgili merak edilenler haberimizde. 

NUR BOZAR ŞENER KİMDİR?
Gökhan Şener ile dünya evine giren Nur Bozar 2015 aralık ayında anne olmuştu. 1990 tarihinde doğan Nur Bozar 25 yaşındadır. Üniversite öğrencisi ve ayrıca mankenlik / oyunculuk yapıyor. 2009'da Best Model yarışmasına katıldı, dereceye giremedi. 2012 Miss Turkey yarışmasında “Basın güzeli” seçilen güzel manken ve model Babutsa’nın “Yanayım Yanayım” adlı şarkısının video klibinde de rol almıştır.

2014 yılında Bu Tarz Benim yarışmasına katıldı. Nur Bozar, yarışmada yaşadığı polemiklerle ve Türkan Şoray'a benzetilmesiyle dikkat çekti. Yarışma konseptine uygun giyinmeyen Nur Bozar’ın elenmeyi istemesi çok farklı iddiaları gündeme getirdi. Jürinin yanı sıra yarışmacılara da çok sayıda teklifler gelmeye başladı. Yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken isim olan Nur Bozar, gelen teklifleri değerlendirmek için ‘Bu Tarz Benim’ den elenmişti.

Ekranların sevilen yarışma programı eski isimi ile Bu Tarz Benim'de güzelliği ile çok konuşulan Nur Bozar sevgilisi Gökhan Şener ile 19 Nisan 2015'te dünya evine girdi. Katıldığı Bu Tarz Benim yarışma programıyla yıldızı parlayan Nur Bozar şimdilerde ise anne olmanın sevincini yaşıyor.

Artık ismi Nur Bozar Şener olan Nur Bozar'ın eşi Gökhan Şener ise gıda sektöründe bilinen bir işadamı.