İşte Benim Stilim yarışmacısı Nur Bozar, Pakize Suda ile birlikte Renkli Sayfalar programına konuk oldu.

Yarışmadan sonra ekranlarda görünmediğini söyleyen ancak hala çok sevildiğini ve bunun sebebini soran sunucuya: iki senedir ekranlarda yokum çünkü evlilik yaptım ve çocuğu olduğunu söyleyen Bozar, şanslı olduğunu ve sevenlerine çok teşekkür ettiğini söyledi.

Televizyon yapımcılarından da teklif aldığını ama aldığı en iyi teklifin evlilik teklifi olduğunu ve bunu kabul ettiğini söyleyen Nur Bozar, kararından çok memnun olduğunu söyledi.

Deniz manzaralı butik bir otelde evlenme teklifi alan Nur, teklifi seve seve kabul ettiğini söyledi.

Kocasının kendisini kıskandığını ancak ona karşı çok açık ve dürüst olduğunu bu yüzden bir problem yaşamadıklarını belirtti. Yarışmaya kendisinin getirdiğini ve bundan çok mutlu olduğunu da ekledi.

Yarışmaya katılırken nişanlı olan çiftlerin genelde ayrıldıklarını söyleyen sunucunun sözleri üzerine Nur Bozar : Aslında hem televizyonu hem eşimi idare etmeye çalıştım. Hem aşkımızı hem işimizi götürebildik.

Televizyon camiasının biraz karışık olduğunu ve kendine göre olan bölümünden ilerlemeye çalıştığını ifade eden Nur, çok yeni olduğunu, bu yolda devam etmek istediğini ancak seçici olduğunu belirtti.

Yarışmadan kendi ayrılmak istediğini ve geçmiş hakkında konuşmak istemediğini belirtti. Tartışmaların kendisini yorduğunu yine de oradan çok mutlu ayrıldığını söyledi.

NUR BOZAR HAMİLE OLDUĞUNU KOCASINA NASIL SÖYLEDİ?
Nur Bozar hamile olduğunu eşine şöyle açıklamış, "Bir gün araba ile bir yere giderken patik almıştım kocama gösterdim ve haberi böyle oldu." diye de ekledi.