Gün içinde programın yapımcısı Bilal Özbilge ve habere konu olan oyuncu Nur Fettahoğlu; Hasan Ali Ceylan isminin hatalı olduğunu ifade ettikleri açıklamalarda bulundu.

https://v.sacitaslan.com/storage/files/videos/2023/01/11/bali-vrhM.mp4

Bugünkü yayında ise Metin isimli valeyi kaynak gösteren “Söylemezsem Olmaz” programında yorumcu Bircan Bali yine Hasan Ali Ceylan’ın ismini zikrederek; “İçeride oteli elinden alınan Antalyalı bir meslek adamı daha varmış. Araştıracağız” şeklinde bir muammayı ortaya koyarken yayında “Masum bir iş adamının ismi niçin verildi?” sorusuna cevap arandı.

HASAN ALİ CEYLAN İSMİNİ VEREN “SÖYLEMEZSEM OLMAZ” PROGRAMIYDI

Dün çok sayıda eksik daha sonra VTR’siyle özel bir habere imza attıklarının altını çizen yorumcular Arto ve Bircan Bali; heyecanlı olduklarını ve günlerce konuşulacak özel bir habere imza attıklarını yayın içerisinde çokça kere tekrarladı.

Dünkü yayında araştırma yapmadan, işin aslını sorgulamadan sadece valeden aldıkları isimle Hasan Ali Ceylan ismini vererek oyuncu Nur Fettahoğlu’nun evli oteller zinciri iş adamıyla aşk yaşadığı iddiasını tarafların fotoğraflarını da yayınlayarak kamuoyunun huzuruna sunan “Söylemezsem Olmaz” programı bugünkü yayında bir diğer muammayı dile getirdi.

Valeyi kaynak göstererek milyonlara hitap eden programda Bircan Bali, “Hasan Ali Ceylan bey ailesiyle İstanbul haricen iken bu habere konu oldu” ifadelerini kullanırken görüntülere yansıyan otomobilin plakasından yola çıktıklarını ve plakanın Nedim Sülyak isimli meslek adamına ait olduğunu öğrendiklerini söyledi.

Dün kendilerini yanıltan valeye tekrar başvurduklarını söyleyen Bircan Bali, Metin isimli aynı valeden bu defa de “Ömer” ismini aldıklarını açıklama etti.

Otomobilin sahibi olduğunu ifade ettikleri iş adamı Nedim Sülyak’ın oğullarından birinin adının Ömer olduğunu ve Nur Fettahoğlu’nun sosyal medyada Ömer Sülyak’ı takip ettiğini söyleyen Bircan Bali bu kere de Nur Fettahoğlu’nun Ömer Sülyak ile aşk yaşadığını ortaya koyarak ‘Özel haberimiz’ ifadesini kullandı.

İzleyicilerin kafasını oldukça karıştıran programı defalarca iki gün izleyen izleyiciler, “Ömer Sülyak ismi dürüst mu? Ömer Sülyak ismi Hasan Ali Ceylan’ı gizlemek için bir paravan mı?’ Dün sizi yanıltan valeden aldığınız bilgiye bugün nasıl güvenebildiniz?” gibi soruları sormadan edemedi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/nur-fettahoglu-muammasi.html