Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde hiç anlaşamadığı isimle tatilde buluştu…

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara gelen Kefaret dizisi, 35. bölümüyle Temmuz ayında veda etmişti. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde oynadıkları dizi, Zülfü Livaneli’nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanmıştı. Yeşilçay’ın dizide hiç sevilmeyen bir karaktere hayat veren oyuncu ile tatilde buluşması hayranları açısından sürpriz oldu.

Kefaret dizisi, acayip konusu ile izleyenlerin ilgisini çeken bir yapımdı. Dizinin reytingleri beklenenin aşağıda kalınca devam edemedi. Ancak 25 Film imzalı dizinin takipçileri, hikayesi ve oyunculuklarıyla beğeni toplayan diziyi uzun vakit unutamayacak.

Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini yaptığı ve sanatçı kalem Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı dizide Nurgül Yeşilçay, kızı kaybolan ve yıllar sonradan ortaya çıkan acılı bir anneye yaşam veriyordu. Dizide kendisine yardım eden ve sonradan aşık olduğu polis Sinan’a da Mert Fırat yaşam vermekteydi.

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde hiç anlaşamadığı isimle tatilde buluştu... 1

Diziyi izleyenleri yaklaşık olarak asap eden bir karakter olan Sinan’ın ablasını ise başarılı oyuncu Ayşegül Cengiz Hakman canlandırıyordu. 1974 doğumlu ve bununla beraber bir tıp doktoru olan Akman, oyunculuğunun yanı sıra  oyun yazarı ve yönetmen olarak tiyatro, sinema ve dizi filmlerde rol alan bir isim. Dramaturg ve kostüm tasarımcısı olarak da aşina Ayşegül Cengiz Akman ile Nurgül Yeşilçay, dizide her ne değin birbirlerinden hoşlanmayan iki karaktere hayat verseler de sette hoş bir arkadaşlık kurdular.

Yeşilçay, dizi devam ederken zaman zaman setten eğlenceli anlarını da paylaşıyordu Ayşegül Cengiz Akman ile. O günlerden başlayan arkadaşlıkları aralıksız iki oyuncu, tatilde birlikte oldukları bir anın karesini paylaşarak Kefaret’ten sonra görüşmeye devam ettiklerini de ortaya koydular.

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde hiç anlaşamadığı isimle tatilde buluştu... 2

Bodrum’daki evinde tatilde olan Nurgül Yeşilçay, bu güzel buluşmadan paylaştıkları fotoğraflarına “Neye bakıyoruz acaba” notunu düştü. giderken havanın çok sıcak olduğu bugünlerde güneşin aşağıda sere serpe uzanmış bir halini de paylaşan oyuncunun kafasına havlu sardığı da görülüyor bir diğer fotoğrafında…

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisinde hiç anlaşamadığı isimle tatilde buluştu... 3

 

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/nurgul-yesilcay-kefaret-dizisinde-hic-anlasamadigi-isimle-tatilde-bulustu/1331512