Jülide Ateş, Nurgül Yeşilçay’ın olaylı 'Paramparça' dizisi ayrılığı sonrası Köse’nin kendisini hiç arayıp sormadığını ve bu yüzden ona dargın olduğun hatırlatarak, Nursel Köse’ye 'Vefasız mısın?' diye sordu.

Nurgül Köse, "Vefasız olabilirim, vefa neyse bugünkü çağda, hele ancak bizim branşta. Bir dizi çektiğimizde fazla yoğun bir şekilde tabi yanasın, kendi ailenden çok bütün dizi efradını görüyoruz. Dizi bitince başka işler başlıyor ve otomatikten kopuyoruz. Ben zaten kesintisiz arkadaşlıklar götüren bir insan değilim, arkadaşlığımı koruyamıyorum. Bir araya geldiğimizde de 10 yıl bile geçse, aynı noktadan başlayabiliyorum. Nurgül’le helalleşmemiz olmadı. Nurgül dobradır, fazla takdir ettiğim bir oyuncu, Koç Burcu, ayakları yerde olan, enerjik bayan. Orada alındığı noktalar olabilir. Diziden ayrılmadan önce konuştuk, bir insan bana derse ‘Kararlıyım, bitireceğim’ bitmiş arama ihtiyacını hissetmedim. Kırgındır, fakat sebebini anlamıyorum. Bana dargın olduğu sebep bana azıcık yabancı, kendisine buradan öpücük yolluyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/nurgul-yesilcay-ve-nursel-kose-neden-birbirine-girdi-haberi-532097