O akşam neyi izleyeceğinizi şaşıracaksınız! Darmaduman dizisi bakın hangi dizilere rakip olacak?

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Darmaduman, tanıtımıyla dikkatleri çoktan çekmiş durumda. 90’lı yıllara damgasını vuran, bütün 10 sene her tarafında yayınlanan ABD yapımı Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan Darmaduman, oyuncu kadrosuyla da ilgiyi çekmiş bulunuyor çoktan!

Son dönemin yıldız isimlerinden Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora’nın başrollerinde yer aldıkları dizide hem deneyimli isimler Nur Fettahoğlu, Necip Memili ile birlikte artist oyuncular Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun da kadroda yer alıyor.

İsmi önce Gelecek Uzun Sürer olarak lanse edilen dizi, sonradan Darmaduman adıyla duyuruldu. Ay Üretim imzalı dizi, yıldız isimlerin yer aldığı kadrosuyla da dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Tanıtımının yayınlanması ile birlikte merak da arttı!

Son dönemde gençlik dizilerinin gitgide artarak daha fazla revaçta olmasıyla birlikte Darmaduman dizisiyle ilgili beklenti de büyük! Dizinin sonunda yayınlama tarihi de açıklandı.

27 Ekim’de ilk bölümü ekrana gelecek olan Darmaduman dizisi, Perşembe akşamları yayınlanacak! Dizinin aleyhinde çok zinde rakipleri var! Kanal D’nin Camdaki Kız, atv’nin Aldatmak, Show TV’nin Gelsin Yaşam Bildiği Gibi dizileri yer alıyor. İlk 10 tablosunda Ihanet Etmek ve Camdaki Kız’ın yükseklik için yarıştığı Perşembe akşamları ayrıca Masterchef Türkiye programı da dizilerin büyük rakibi.

Fox TV’nin Mahkum dizisine final kararı vermesinin ardından yerine Darmaduman dizisi geliyor. Perşembe gününe konulan yeni dizi Darmaduman’ın, karşısındaki zinde rakipleriyle mücadelesi 27 Ekim’de başlıyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Deniz Yılmazer yapıyor. Adaptasyon senaryoyu ise Damla Serim yazıyor.

Dizinin birincil birim fragmanı da yayın yayınlandı.

İzleyicilerin fragman yayınlanır yayınlanmaz yorum yağmuruna tuttukları görülüyor. Diziden son derece ümit verici olduğu görülen izleyiciler, iyi dileklerini sıralamaya başladılar! Sabırsızlıkla beklediklerini gösteren izleyiciler aralarında oyuncuların hayranları da sevdikleri isme destek mesajlarını iletiyorlar.

Türkiye’de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanan orijinal dizinin gerisinde Durmaduman dizisi de merakla bekleniyor.

Dizinin genel hikayesi şöyle:

Ailevi sebeplerle Eskişehir’den İstanbul’a taşınan Servet Ailesi öbür bir çevreye girerler. Başladıkları özel üniversitedeki ortama düzen sağlamaya çalışan ikizler Kerem ve Ece burada kendilerine hiç benzemeyen insanlarla tanışacak, bir yandan yükselme sancıları içinde yetişkinliğe doğru adım adım yol alırken bir yanlamasına da kendilerini keşfedecekleri arayışlar, hatalar ve ilk aşkın heyecanlarıyla savrulacakları, namına gençlik denen uzun bir yolculuğa çıkacaklardır.
İkizler artış sancılarıyla sınanırken babaları Harun 25 yıldır bacak basmadığı baba evine geri dönmek zorunda kalınca baba oğul arasındaki küslük derin hesaplaşmalarla tüm aileyi zorlayacaktır. Anneleri Beliz ise kendini keşfedeceği yeni bir döneme girecektir.
İkizlerin dedesi Asaf ve babaanneleri Ayla, 25 yıl sonra oğulları ve torunlarıyla benzer çatı altında yaşamaya başladıklarında girecekleri çatışmalarla büyümenin ve olgunlaşmanın bir ömre yayıldığını anlayacaklardır.

İşte izleyenlerden gelen yorumlardan bazıları…

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/o-aksam-neyi-izleyeceginizi-sasiracaksiniz-darmaduman-dizisi-bakin-hangi-dizilere-rakip-olacak/1340224