O arabadan kim sağ çıkacak merak konusu ama Yasak Elma’dan ayrıldığını veda mesajı ile bir isim duyurdu bile!

.com/Detaylar – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin sezon finali fazla çarpıcı oldu! Derhal her sezon sonunda izleyenleri büyük merakta bırakan ve ‘kim öldü, kim kaldı?’ sorusunu sorduran dizi, bu sezonda da benzer soru ile izleyenleri başbaşa bıraktı!

6. sezonuyla her yerde Eylül ayında ekranda olması beklenen Yasak Elma dizisinden bir takım isimlerin ayrılacağı bir süredir gündemde. Hatta Eda Ece’nin dışarıya hiç bir oyuncunun baştan dizide yer almasının netleşmemesi de bir süredir izleyicide merak uyandırıyordu.

Eda Ece’nin yaptığı son açıklamada sezon finalinde yaşanacaklar ardından kimin yeni sezonda olacağının muamma olduğu sözleri ile birlikte kendisinin de Yasak Elma 6. sezonunu garantilemediğini ortaya koyuyordu!

Şevval Sam’ın da ‘Yasak Elma’da yaşlanmak istemiyorum’ sözleri yeni sezonda olmayacağı, müzik ve sahneye tartma vereceği tahminlerini beraberinde getirmişti. Berk Oktay’ın ise ayrılacağı biçiminde duyumlar konuşuluyordu.

Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan sezon finalinde o kadar bir sahne vardı oysa dizinin üç başrolü için de kafaları karıştırdı!