O Kız dizisi herkeste büyük etki yaratacak, Sezin Akbaşoğulları çok iddialı!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Kanal D ekranında 21 Eylül Çarşamba akşamından itibaren yeni bir dizi O Kız ile tanışacaksınız. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi o kadar çarpıcı fakat, izleyenleri içten etkileyecek. 45 yaşındaki bir adamın, 5 yaşındaki çocuk zekası ile yaşadığını düşünün, bu nesil hastalıkları yaşayanlar var ve O Kız dizisi de psikolojik derinliği ile çok alaka görecektir.

Erkan Petakkaya, Kadir isimli karakteri canlandırıyor ve O Kız dizisi için de benzer rahatsızlıkları bulunanlar ile bir araya gelerek onları gözlemleyerek rolüne hazırlandı. Sezin Akbaşoğulları da hikayede Sitare karakteri ile fazla etkili olacak.

O Kız dizisinin tanıtımlarına bakanlar genç oyuncu Dilin Döğer’in de Zeynep karakteri ile hikayede çok etkili olacağını gördü. Sezin Akbaşoğulları’na tarafından O Kız isimli dizi bir bayan hikayesi. Ekranda dinç bayan hikayeleri bakmak isteyen izleyiciler için de bu dizinin fazla coşku yaratması hayret verici olmayacaktır.

O Kız dizisi herkeste büyük etki yaratacak, Sezin Akbaşoğulları çok iddialı! 1

Dizinin hikayesinin kendisi üzerinde büyük bir tesir bıraktığını söyleyen Sezin Akbaşoğulları, izleyicilerin de bundan etkileneceğinden belirli. Oyuncu, “Dizimiz 21 Eylül’de başlıyor. Heyecan dorukta. Odağına bayan meselesini oturtan ve uğradığı haksızlıklar sonucu masumiyetini kenara bırakıp savaşa katılan O Kız’ı anlatacağımız dizimizin seyirci üzerinde yaratacağı etkiyi ilgiyle bekliyorum” açıklamasında bulundu.

Sezin Akbaşoğulları’nın da ifade ettiği gibi O Kız dizisinin belli başlı merkezinde bulunan kişi Zeynep karakterindeki Dilin Döğer olacak. Babasının durumu nedeniyle çevresindekilerin ayrı gözle baktığı bir genç kadın olarak Zeynep, hayatında çok acılar çekecek. Bu acıları da babası Kadir kendisinin durumundan kaynakladığı şeklinde algılıyor.

O Kız dizisi herkeste büyük etki yaratacak, Sezin Akbaşoğulları çok iddialı! 2

Dizinin kilit oyuncularından Dilin Döğer için de kariyeri anlamında fazla kayda değer bir fırsat sunulmuş oldu. Oyuncu, “O Kız’da yer aldığım ve her bir anına can katabildiğim için çok şanslıyım. 21 Eylül akşamı sizler ve güzel enerjilerinizle buluşmayı heyecanla bekliyorum” diyerek heyecanlı olduğunu açıklama etti.

Hem bir kadın hikayesi hem zinde bir dram izlemek isteyenler için O Kız dizisinin fazla etkin bir yapım olacağı anlaşılıyor.

Sırma Yanık gibi sanatçı bir senaristin kaleminden meydana çıkan O Kız dizisinin yönetmenliğini ise Arzu Günhan yapıyor.

Dizinin ekibi çalışmalarına Ağustos ayından bu yana devam ediyor ve birincil bölümün de fazla çarpıcı olması bekleniyor. Çarşamba rekabetinde Kuruluş Osman ve Bir Peri Masalı ile O Kız dizileri aralarında muhteşem bir rekabetin de yaşanması bekleniyor.

Cengiz Orhonlu, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Melih Selçuk gibi oyuncluarın da kadrosunda yer aldığı O Kız dizisinin geniş bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. İşte dizinin oyuncuları ve canlandıracakları karakterler:

Erkan Petekkaya(Kadir),
Sezin Akbaşoğulları (Sitare),
Cengiz Orhonlu(Ozan),
Dilin Döğer (Zeynep),
Macit Koper (İsmail),
Asiye Dinçsoy (Türkan),
Orhan Kılıç (Fevzi),
Ayten Uncuoğlu (Fatma),
Münire Apaydın (Nimet),
Ilgın Çakır (Mine),
Melih Selçuk (Salih),
Ece Efe(İpek),
Göktuğ Şimşek (Mustafa),
Cem Kurtoğlu (Arkın),
Deniz Bakacak (Seda),
Mustafa Konak (Yusuf),
Nehir Gökdemir (Esma),
Zeynep Sönmez (Seher)

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/o-kiz-dizisi-herkeste-buyuk-etki-yaratacak-sezin-akbasogullari-cok-iddiali/1336417