Oğlunun eski sevgilisiyle ilişki yaşamış bir baba sır gibi sakladığı yasak aşkın detaylarını paylaştı. Eşinin de, oğlunun da durumdan haberi olmadığını söyleyen adam, her ne kadar bu ilişkiden mutlu olsa da sürdürmek istemediğini fakat bitirmek için bir atak yaptığında genç kadın tarafından ilişkilerini ortaya çıkarmakla korkutma edildiğini söyledi.

KENDİ İŞİNİ KURDUĞUNU SANIYOR
Yurt haricen yaşamış genç sevgilisini görmek için sık sık seyahat eden adam, eşine kendi işini kurduğunu söylediğini ve onun da eşi kendi işinin patronu olacağı için fazla heyecanlı olduğunu anlattı. Ama işin aslı potansiyel yatırımcıları ile başka bir toplantı için evden çıktığı her an, doğru 24 yaşındaki sevgilisinin kollarına koştuğuydu.

”HER SEFERİNDE DAHA ATEŞLİ”
Tutkulu bir ilişkileri olduğunu anlatan adam, ”Her cinsel tesadüf bir öncekinden daha ateşli. O benim olgunluğumu, dayanıklılığımı ve erkeksi bedenimi seviyor, ben ise onun enerjisini ve çok iyi vücudunu arzuluyorum.” dedi. Oğlunun eski kız arkadaşını hiç orgazm edemediğini de ekleyen adam, genç sevgilisinin kendisine tanıdığı en iyi sevgili olduğunu söylediğini ve ona yeni oyunlar öğrettiği için de teşekkür ettiğini de ekledi.

TEHDİT EDİYOR

Bambaşka kaldıklarından kendini kötü hissettiğini ve ara sıra bu ilişkiyi bitirmeyi düşündüğünü söyledi. Ama genç kadının kendisine kafayı taktığını ve ona şantaj yaptığını bahis etti. Tekrar Tekrar karısına her şeyi anlatmakla korkutma eden genç sevgilisi bir takım resimlerini oğluna göndermekle bile korkutma ettiğini söyledi.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/oglunun-sevgilisiyle-yasak-askini-itiraf-etti-o-benim-olgunlugumu-ben-ise-enerjisini.html