Haber Global’de yayınlanan ‘Tarafını Seç’ programının bu haftaki konukları, Ertuğrul Özkök ve sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur oldu.

Oğuzhan Uğur, “Ertuğrul abi sizin gibi insanların hata yapma lüksü elbette var lakin bizim değin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bir cümlenizle fazla sayıda insanı etkiliyorsunuz. Etkilenen insanların hayatları ertesi gün yeni bir sayfa ile devam etmiyor. Ve bundan böyle sosyal medya çağındayız. Cep telefonuyla, ses kayıtlarıyla ifşa olan halk müziği yine sosyal medyada gündemin birinci sırasını alıyor. Ama bu memlekette gündemi her zaman ekonomi değiştirmiştir. Benim için de en iyi muhalefeti dolar, ekonomi yapıyor” dedi.

“ARABAMIN ÜZERİNE MERMİ BIRAKTILAR”

Uğur, programda keza ölü bir teröristin cebinden kardeşinin ve kendisinin fotoğrafının çıktığını, arabasının üstüne de notla mermi bıraktıklarını açıkladı.

Ünlü fenomen, “Benim istediğim gibi davranmam alışılagelmiş lakin bu bağımsızlık olduğum için değil. Arabamın üzerine mermi bıraktılar. Daha yeni. Ölü bir PKK’lı teröristin cebinden benim, kardeşimin fotoğrafı çıktı. Biz bunları da göze alıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/oguzhan-ugura-mermili-tehdit-haberi-542458