Oktay Kaynarca’nın yeni dizisinde yeni favorisini Söz dizisinden tanıyorsunuz!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Oktay Kaynarca yapımcılığa adım atarak büyük bir işe girişti. Arkadaşları ile birlikte kurdukları Güzel Adamlar üretim şirketinin ilk işi ise Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi olacak. Ön hazırlıkları aylardır devamlı dizi için titiz bir alıştırma yürütüldü.

Hem program metni yazım çalışmaları çok uzun bir zamana yayıldı ayrıca de Oktay Kaynarca bana kalırsa dizide yer alacak oyuncularla kendisi görüşerek onları ikna etti. Çok uyarı çeken bir oyuncu kadrosu da Oktay Kaynarca’nın yapımcı olarak ilk sınavında onun yanında olmayı kabul etti.

Bu isimlerden birisi Pelin Akil oldu. Daha önce Haydut Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Kaynarca ile birlikte bulunan Akil, hikayesi çok ilginç olan bir dizinin gelmekte olduğu müjdesini verdi.

Aslında dizi için anlaşma sağlanan oyuncuların genel tablosu da derin bir öykü ve geniş bir kişilik dizilimi gösteriyor. Bu da Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin beklendiği kadar etkin bir proje olacağı oyuncu kadrosuyla bile kendisini gösteriyor.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde yeni favorisini Söz dizisinden tanıyorsunuz! 1

Bu kadroda en fazla dikkat çeken isimlerden birisi de Eren Vurdem oldu. Söz isimli asker dizisinde canlandırdığı Ateş karakteri ile akıllardan çıkmayan oyuncu, sonraki süreçte de önemli rollerde yer aldı.

Özellikle aksiyon dizilerinde performans sergilediğini bildiğimiz oyuncunun yeni dizideki Azamet karakteri de ilgiyle bekleniyor. Dizinin favori isimlerinden birisi olmasını beklediğimiz Eren Vurdem, en son Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde Mert karakterini canlandırmıştı.

Kuruluş Osman’daki Konur Yüksek Dağ olarak da yeniden bir diğer aksiyon dizisinde kendisini gösteren Eren Vurdem son dönemde hızlı bir çıkış yaşayan isimler arasında bulunuyor.

Başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve dizinin yönetmeni Onur Tan ile pozunu instagram hesabından yayınlayan Eren Vurdem, yeni rolü için büyük coşku içinde…

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinde yeni favorisini Söz dizisinden tanıyorsunuz! 2

Söz dizisindeki Alev’deri sonradan Eren Vurdem için Azamet karakterinin de benzer bir etki yaratması bekleniyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dikkat çeken oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: Oktay Kaynarca, Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Eren Vurdem, Mina Derman, Ali Seçkiner Müşteri, Burcu Binici, Batuhan Sezer, İnanç Konukçu, Pelin Uluksar, Ragıp Savaş, Hakan Karahan, Erkan Sever, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Selçuk Kılıç, Umut Mirza, Değerinde Yüksek Dağ, Aslı Sevi, Melisa Duru Ünal, Ömer Kurt, Ziya Kürküt, Ahmet Şimşek, Tanıl Yöntem, Zirve Öztürk… ”

Böyle geniş ve iddialı isimlerin yer aldığı bir kadroyu meydana getirmek Oktay Kaynarca’nın piyasadaki tesir gücünün de bir yansıması olarak değerlendirilebilir.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oktay-kaynarcanin-yeni-dizisinde-yeni-favorisini-soz-dizisinden-taniyorsunuz/1328179